Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTOVIDEO: TOP 5 smartphone-uri cu cele mai ciudate nume si caracteristici

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTOVIDEO: TOP 5 smartphone-uri cu cele mai ciudate nume si caracteristici

Producatorii de smartphone-uri, din de a iesi in evidenta, promoveaza produse cu nume si caracteristici ciudate. Unele dintre modele sunt clone ale unor smartphone-uri deja celebre precum iPhone 6, altele pur si simplu, pe langa numele ciudat au si caracteristici stranii. Bobarnac, Cristal, Fantoma sau Lichid, sunt doar cateva dintre gadget-urile cele mai ciudate. continuă pe România Liberă

VIDEOFOTO:TOP 4 smartphone-uri romanesti Octa Core

In Romania exista in prezent patru branduri autohtone de smartphone-uri: Allview, Evolio, E-boda si Utok. Romania Libera a realizat un top cu cele mai populare smartphone-uri Octa Core romanesti.

INFOGRAFIC: TOP 6 smartphone-uri cu dotari exclusive!

Piata de smartphone-uri in 2015 este supra saturata. La fiecare luna, in fiecare colt din lume se mai construieste un smartphone, fie ca vorbim de produse destinate publicului larg sau pentru un anumite segment. China, Japonia, Coreea, SUA si chiar Romania se lupta constant cu inovatiile pentru a veni cu modele de telefon inedite.

VIDEOFOTO: TOP3 cele mai subtiri smartphone-uri romanesti

Companiile romanesti producatoare de telefoane mobile au devenit in ultimii ani din ce in ce mai competitive. Dincolo de raportul calitate-pret si inovatiile tehnologice, majoritatea brandurilor autohtone au investit si in design. Romania libera a ales sa faca un TOP 3 al celor mai subtiri smartphone-uri romanesti al celor mai importante companii precum Allview, Evolio si E-boda.

INFOGRAFIC: Care sunt si cum arata cele mai rezistente smartphone-uri din 2015

Smartphone-urile rezistente la soc, apa, praf sau accidente au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si sunt foarte cautate de persoanele care practica ciclism, alpinism sau care lucreaza in medii corozive. Romania libera a selectat cele mai rezistente smartphone-uri pentru anul 2015. Printre telefoane se gasesc si doua brand-uri autohtone: UTOK si Allview.

TOP Cele mai periculoase jucatoare la Indian Wells si Miami. Ce loc ocupa Halep, pe hard-ul american

Indian Wells 2015. Turneul Premier Mandatory de la Indian Wells este cel mai important dupa cele de Grand Slam, atragand nu doar un public numeros, ci si cele mai bune jucatoare de tenis din lume. Experienta este asadar importanta.

Top universitati 2015. Cele mai renumite 100 institutii de invatamant universitar din lume

Universitatile din Marea Britanie, cele mai appreciate de tinerii romani care vor sa studieze in strainatate, continua ascensiunea in clasamentul celor mai bune universitati din lume, publicat de Times Higher Education.

Cum aratau cele mai populare website-uri cu mai multi ani in urma

Cele mai populare website-uri din ziua de astazi, desi au pastrat elemente de baza, aratau diferit in urma cu cativa ani. Site-urile pe care le accesati aproape zilnic in prezent nu aveau acelasi design cu cativa ani in urma. Pentru a face fata traficului imens si numarului din ce in ce mai mare de utilizatori, [].

Top 5 cele mai bune playere Blu-ray

Daca vrei o experienta cu adevarat senzationala la vizionarea unui film trebuie sa achizitionezi unul dintre cele mai bune playere Blu-ray. Am realizat o selectie cu 5 cele mai bune playere Blu-ray care te ajuta sa ai o experienta cu adevarat memorabila atunci cand vizionezi un film. Daca vrei sa te bucuri de calitatea unei [].

Cele mai ciudate hobby-uri

Provocarile cotidiene sunt de multe ori surse ale stresului, fapt care trebuie contrabalansat prin petrecerea timpului liber intr-un mod placut. Totusi, unii aleg sa aiba pasiuni iesite din comun. Topnetz. com trece in revista cateva dintre cele mai ciudate hobby-uri intanite in diferite zone de pe mapamond.

Piata asigurarilor in 2014: Topul societatilor de asigurari cu cele mai mari venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari/Omniasig VIG a platit cele mai mari despagubiri

Societatile de asigurari au raportat anul trecut venituri din prime brute subscrise de peste 8,09 miliarde lei, in scadere cu 0,34% fata de anul 2013, in timp ce despagubirile platite au scazut cu 2,78% pana la 4,84 miliarde lei, confrm datelor publicate joi de ASF. Topul primelor 10 societati de asigurari generale in functie de venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari cu o cota de piata de 13,76%), urmata de Omanisig 13,33%), Astra 11,89%), Groupama 10,34%) si Carpatica 8,58%). De cealalta parte, topul societatilor care au platit cele mai mari despagubiri anul trecut este dominat de Omniasig 16,58%), urmata de Astra 12,26%), Uniqa 11,89%), Groupama 11,57%) si Allianz-Tiriac 10,03%).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )