Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai frumoase inele de logodna si verighete in 2013

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase inele de logodna si verighete in 2013

De la Kerry Washington si pana la Kim Kardashian, Halle Berry sau Zoe Saldana, iata ce staruri internationale s-au putut lauda anul acesta cu cele mai frumoase verighete sau inele de logodna purtate cu mandrie pe degetul inelar. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase rochii purtate de vedete in 2013

Se apropie de final un an plin de evenimente cu staif desfasurate la Hollywood, iar celebritatile s-au intrecut in aparitii spectaculoase si rochii care de care mai elegante afisate pe red carpet, Iata care sunt cele mai frumoase rochii purtate de staruri in 2013!.

Cele mai frumoase fotografii ale anului 2013. National Geographic a anuntat CASTIGATORII

Peste 7000 de fotografi din 150 de tari au participat la concursul anual de fotografie organizat de National Geographic. Concursul a fost impartit in trei categorii: oameni, natura si locuri, iar castigatorul.

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini din spatiu din 2013 realizate cu telescopul Hubble

Si in 2013 telescopul Hubble a trimis catre Pamant numeroase imagini spectaculoase cu galaxiile, nebuloasele si supernovele din spatiu. Am selectat ceea ce a dat mai interesant Hubble.

Cele mai frumoase traditii de Craciun din Baragan

Dintre obiceiurile calendaristice cele mai raspandite si mai spectaculoase, cu originea in credinte si mituri stravechi, sunt cele legate de sarbatoarea Nasterii lui Iisus si schimbarea anului. Craciunul este polul in jurul caruia graviteaza o multitudine de colinde, urari si traditii specifice, care trimit spre vremuri demult apuse, dar ce se regasesc, surprinzator, in contemporaneitate, spun etnografii.

Albumele de benzi desenate cele mai frumoase daruri de Craciun

In goana noastra dupa cadourile de pus sub bradul de Craciun, nu mai stim ce sa alegem ca sa fim originali si sa ne surprindem familia, prietenii sau pe noi insine. Ca simplu bedefil, am privilegiat intotdeauna albumele de benzi desenate care imbina, intr-un mod placut si inca) neobisnuit, placerii lecturii si pasiunea pentru frumos.

Cele mai frumoase colinde: Buna dimineata la Mos Ajun

Colindatul cu Buna dimineata la Mos Ajun este foarte probabil cea mai veche forma de colindat care s-a mai practicat in dimineata Ajunului Craciunului de catre copii in unele localitati din Transilvania. Acest colind prezinta foarte multe asemanari cu urarile pagane ce se faceau la Calendele lui Ianuarie.

VIDEO Vremea colindelor. Cele mai frumoase cantece care ne aduc magia Sarbatorilor

A venit vremea colindei, acel cantec magic care ne aduce bucuria Sarbatorilor. Un cantec popular, cu mesaj spiritual, religios, care vorbeste despre nasterea pruncului Iisus Hristos. O incantatie care ne aduce in case starea de binecuvantare. Adevarul. ro va prezinta care sunt colindele traditionale in diverse zone din Romania.

Imaginile de care s-au indragostit mii de oameni. Cele mai dragalase animale, fotografiate in anul 2013

Retelele de socializare si site-urile din strainatate fac bilantul. Topuri cu cele mai impresionante fotografii ale anului, cele mai amuzante imagini ale lui 2013 au umplut internetul. Printre acestea si-a facut.

Cele mai tari momente Victorias Secret in 2013

ADPM va prezinta astazi cele mai tari momente din super show-ul Victorias Secret de anul acesta, propunandu-va sa admirati ingerasi precum Adriana Lima, Karlie Kloss, Candice Swanepoel sau Alessandra Ambrosio in toata splendoarea lor!.

Romania instruita prin furt: acestea sunt cele mai furate carti din librarii in 2013

039;De ce este Romania altfel, de Lucian Boia, Dragul meu turnator, de Gabriel Liiceanu, Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu, si Fii demn, de Dan Puric, se numara printre cele mai furate carti din.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )