Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai frumoase fotografii ale anului 2013. National Geographic a anuntat CASTIGATORII

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase fotografii ale anului 2013. National Geographic a anuntat CASTIGATORII

Peste 7000 de fotografi din 150 de tari au participat la concursul anual de fotografie organizat de National Geographic. Concursul a fost impartit in trei categorii: oameni, natura si locuri, iar castigatorul. continuă pe Antena3

FOTO Imaginea cu un urs polar sub apa, desemnata fotografia anului 2013 de revista National Geographic

Revista National Geographic a ales cele mai bune fotografii ale anului 2013, marea castigatoare fiind imaginea cu un urs polar complet scufundat in apa, fotografiat printr-un strat subtire de gheata.

Cele mai frumoase rochii purtate de vedete in 2013

Se apropie de final un an plin de evenimente cu staif desfasurate la Hollywood, iar celebritatile s-au intrecut in aparitii spectaculoase si rochii care de care mai elegante afisate pe red carpet, Iata care sunt cele mai frumoase rochii purtate de staruri in 2013!.

Imaginile de care s-au indragostit mii de oameni. Cele mai dragalase animale, fotografiate in anul 2013

Retelele de socializare si site-urile din strainatate fac bilantul. Topuri cu cele mai impresionante fotografii ale anului, cele mai amuzante imagini ale lui 2013 au umplut internetul. Printre acestea si-a facut.

Cele mai frumoase traditii de Craciun din Baragan

Dintre obiceiurile calendaristice cele mai raspandite si mai spectaculoase, cu originea in credinte si mituri stravechi, sunt cele legate de sarbatoarea Nasterii lui Iisus si schimbarea anului. Craciunul este polul in jurul caruia graviteaza o multitudine de colinde, urari si traditii specifice, care trimit spre vremuri demult apuse, dar ce se regasesc, surprinzator, in contemporaneitate, spun etnografii.

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini din spatiu din 2013 realizate cu telescopul Hubble

Si in 2013 telescopul Hubble a trimis catre Pamant numeroase imagini spectaculoase cu galaxiile, nebuloasele si supernovele din spatiu. Am selectat ceea ce a dat mai interesant Hubble.

Cele mai amuzante GIF-uri ale anului

Farsele, accidentele amuzante, momentele penibile sau hazlii au facut deliciul internautilor si in acest an. BuzzFeed a strans laolalta cateva dintre cele mai comice filmulete ale anului, intr-o serie de GIF-uri care te vor face sa zambesti.

Cele 10 personalitati ale anului 2013

Agentia France Presse a ales zece personalitati ale anului 2013, care fie au tinut prima pagina a ziarelor, fie sunt reprezentative pentru o anumita lupta, evolutie notabila sau fenomen de societate.

FOTO VIDEO Topurile Tech Adevarul: cele mai bune tablete de 7 si 8 inci

Finalul anului ne aduce fata in fata cu cele mai bune gadgeturi ale anului. Dupa ce am stabilit ca HTC One este cel mai bun telefon, astazi vorbim despre tabletele mici, de 7 sau 8 inci.

Interviu de sarbatori: Piticu Cele mai frumoase cadouri le-am primit intotdeauna de la persoanele apropiate.

Cel de-al cincilea interviu pe care vi-l oferim cu ocazia sarbatorilor de iarna este cu Piticu de la Simplu. Artistul.

Top 9 cele mai chic cupluri ale tuturor timpurilor

Brigitte Bardot si Gunter Sachs, Grace Kelly si Printul Reiner de Monaco sau Marlene Dietrich si Jean Gabin sunt doar cateva dintre cele mai chic cupluri din istorie, conform harpersbazaar. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )