Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cele mai tari momente Victorias Secret in 2013

ADPM ADPM,
Cele mai tari momente Victorias Secret in 2013

ADPM va prezinta astazi cele mai tari momente din super show-ul Victorias Secret de anul acesta, propunandu-va sa admirati ingerasi precum Adriana Lima, Karlie Kloss, Candice Swanepoel sau Alessandra Ambrosio in toata splendoarea lor!. continuă pe ADPM

Cele mai tari gafe din TV, in 2013

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania.

Cele mai frumoase fotografii ale anului 2013. National Geographic a anuntat CASTIGATORII

Peste 7000 de fotografi din 150 de tari au participat la concursul anual de fotografie organizat de National Geographic. Concursul a fost impartit in trei categorii: oameni, natura si locuri, iar castigatorul.

Cele mai tari gafe ale politicienilor in anul 2013

Indiferent de partidul din care provin, unii politicienii au ceva in comun: gafele. Marian Vanghelie, Valeriu Zgonea, Elena Basescu si Elena Udrea par sa fie in topul clasamentului gafelor facute de politicieni in.

Cele mai tari smartphone-uri de urmarit in 2014: ce pregatesc Apple, Samsung, HTC , Nokia sau Sony?

Anul 2014 doar ce bate la usa, la fel si evenimentele dedicate tehnologiei precum CES 2014, care va avea loc in Las Vegas sau Mobile World Congress MWC 2014), eveniment care se va desfasura in Barcelona, targuri unde vor fi lansate o serie de.

Cele mai tari stiluri vestimentare la New York Fashion Week

Miroslava Duma, Anna Dello Russo, Olivia Wilde, Ulyana Sergeenko si Chrissy Ruterford se numara printre numeroasele personalitati din lumea internationala a modei care, la New York Fashion Week, au uimit prin tinutele lor spectaculoase.

Imaginile de care s-au indragostit mii de oameni. Cele mai dragalase animale, fotografiate in anul 2013

Retelele de socializare si site-urile din strainatate fac bilantul. Topuri cu cele mai impresionante fotografii ale anului, cele mai amuzante imagini ale lui 2013 au umplut internetul. Printre acestea si-a facut.

Romania instruita prin furt: acestea sunt cele mai furate carti din librarii in 2013

039;De ce este Romania altfel, de Lucian Boia, Dragul meu turnator, de Gabriel Liiceanu, Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu, si Fii demn, de Dan Puric, se numara printre cele mai furate carti din.

Cele mai frumoase rochii purtate de vedete in 2013

Se apropie de final un an plin de evenimente cu staif desfasurate la Hollywood, iar celebritatile s-au intrecut in aparitii spectaculoase si rochii care de care mai elegante afisate pe red carpet, Iata care sunt cele mai frumoase rochii purtate de staruri in 2013!.

Mesaje de sarbatori: cele mai bune urari de Craciun si de Revelion

Mesaje de sarbatori se tot trimit in perioada asta, iar cel potrivit e greu de gasit. Totusi, la o sarbatoare asa de mare si oferta de mesaje e mare. Iata cateva dintre cele mai interesante, cele mai amuzante si cele in pas cu vremurile, la final de 2013.

Mesaje de sarbatori: cele mai bune urari de Craciun

Mesaje de sarbatori se tot trimit in perioada asta, iar cel potrivit e greu de gasit. Totusi, la o sarbatoare asa de mare si oferta de mesaje e mare. Iata cateva dintre cele mai interesante, cele mai amuzante si cele in pas cu vremurile, la final de 2013.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )