Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase povesti de seductie de Sf. Valentin

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase povesti de seductie de Sf. Valentin

Volumul Sapte povesti de seductie, publicat la Editura Nemira in ajun de Ziua indragostitilor, isi propune sa adune laolalta cateva dintre cele mai frumoase texte clasice in care iubirea si seductia se intalnesc si se completeaza. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Grammy 2015!

De la Kim Kardashian si Kanye West sau Jay Z si Beyonce si pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Big Sean si Ariana Grande, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015! .

Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Grammy 2015!

De la Kim Kardashian si Kanye West sau Jay Z si Beyonce si pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Big Sean si Ariana Grande, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015! .

Cele mai frumoase cuvinte din limba romana

Cele mai frumoase cuvinte in limba romana sunt folosite, cu precadere, in contextele poetice. Limba romana, conform studiilor de lingvistica, detine un fond de peste 200. 000 de cuvinte, din care, in DEX, exista aproape 60. Dintre ele, in limbajul cotidian folosim frecvent cateva sute. Dar cu totii avem cuvinte preferate.

Cele mai frumoase manastiri din Republica Moldova

Bisericile si manastirile din Republica Moldova au avut enorm de suferit in perioada sovietica: cele mai frumoase manastiri si biserici au fost inchise si transformate in depozite, sali de sport, cluburi sau spitale.

FOTOGALERIENava de piatra din Grecia, una dintre cele mai frumoase insule ascunse din lume

Orasul Monemvasia, din Grecia, se numara printre cele mai frumoase orasele din lume, adevarate oaze de relaxare pentru turistii dornici sa se refugieze departe de lumea dezlantuita.

Romania va fi promovata printr-un joc video 3D. Un ghid virtual va purta turistii prin cele mai frumoase locuri din care nu vor lipsi vanatorile de comori

Play Romania este prima aplicatie-joc video de promovarea a turismului din Romania. Ea a fost initiata de Asociatia Celor mai Frumoase Sate din Romania si va fi lansata sambata la ora 14. 00 la Muzeul Satului din Bucuresti.

Cum sa-i spui ca o iubesti, de Valentines Day. Cele mai frumoase mesaje

Valentines Day, sarbatoarea indragostitilor de pe 14 februarie, face mare valva in special pentru tineri. In acest sens, tocmai pentru ca unuii sunt fie romantici cu aceasta ocazie, fie se amuza pe baza acestei.

Carturesti Carusel s-a deschis. Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara (FOTO)

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lispcani, intr-o cladire istorica din centrul vechi in care a avut centrul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase nivel.

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara, deschisa pe strada Lipscani din Bucuresti

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lipscani, intr-o cladire istorica de pe Lipscani in care a avut sediul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase niveluri la are 1. 000 mp.

Cele mai bune procesoare pentru telefoane: Opt dintre cele mai rapide modele

Cele mai bune procesoare pentru telefoane se gasesc pe modelele de varf din ziua de azi, acestea imbinand puterea de procesare cu consumul redus de energie. Qualcomm, Nvidia, MediaTek, acestea sunt doar trei dintre cei mai mari producatori de procesoare pentru telefoane din ziua. de azi. Cele mai recente modele lansate de aceste companii au [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )