Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai frumoase scrisori de dragoste ale scriitorilor romani. Cum au iubit in scris Cioran, Blaga, Iorga si Eminescu

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase scrisori de dragoste ale scriitorilor romani. Cum au iubit in scris Cioran, Blaga, Iorga si Eminescu

Mari scriitori si poeti romani au trait povesti tulburatoare de amor, au iubit, au suferit si au asternut pe hartie randuri memorabile despre dragostea lor. in cazul multora dintre scriitorii amorezati, epistolele trimise iubitelor sau muzelor au facut istorie, la fel ca si operele lor. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase scrisori de dragoste ale scriitorilor romani. Cum au iubit in scris Cioran, Blaga, Iorga sau Eminescu

Mari scriitori si poeti romani au trait povesti tulburatoare de amor, au iubit, au suferit si au asternut pe hartie randuri memorabile despre dragostea lor. in cazul multora dintre scriitori amorezati, epistolele trimise iubitelor sau muzelor au facut istorie, la fel ca si operele lor.

Locuri de vizitat in Dobrogea. Cele mai frumoase locuri de pe taramul dintre Dunare si Marea Neagra

Locuri de vizitat in Dobrogea. Calatorul care poposeste in Dobrogea va ramane uimit de diversele forme de relief, de urmele lasate de cei care odinioara au iubit si au murit la Pontul Euxin.

Cele mai bizare legi privind sexul:statul in care sexul oral este interzis siunde infidelitatea se pedepseste cu pana la trei ani de inchisoare

Concubinajul, infidelitatea, sodomia, chiar si vibratoarele sunt interzise prin lege in anumite state ale lumii. Mai mult decat atat, cele mai multe dintre aceste delicte bizare sunt pedepsite prin inchisoare.

Care sunt cele mai mari salarii minime din Europa si in ce tari se ofera ele - INFOGRAFIE

In ianurie 2016, 22 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene aveau un salariu minim impus prin lege. Exceptiile sunt Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Finlanda si Suedia. Cel mai mare salariu minim din Europa se apropie de 2. 000 de euro.

Aplicatia romaneasca prin care gasesti fotograf ca sa ai cele mai bune poze

Cele mai proaste poze nu inseamna si cele mai proaste amintiri. Totusi, ca sa ai de bine cu ambele, din Timisoara a pornit o idee: aplicatia prin care gasesti fotograf pentru poze foarte bune.

Cele mai WOW accesorii de la New York Fashion Week

La New York Fashion Week nu doar piesele vestimentare prezentate pe catwalk au atras atentia publicului, ci si accesoriile pe care modelele le-au purtat pe podium. Iata cele mai WOW dintre acestea.

Povestea motului Nicolae Tomus, ultimul lespedar din Apuseni. Secretul celebrelor tigai din piatra in care se fac cele mai bune placinte cu branza

Nicolae Tomus este ultimul lespedar din Apuseni. La varsta de 67 de ani, motul din satul Barasti, comuna Albac, continua sa confectioneze manual lespezi, un fel de tigai din piatra pe care se prepara cele mai bune placinte cu branza. Lespedea a fost in trecut un obiect casnic nelipsit din locuintele motilor.

FOTO Mierea, in cele mai rare sortimente, vedeta la Campina. Apicultori din Europa si-au dat intalnire la Targul Mierii

Miere de salcam, de tei, poliflora, dar si esente rare si cele mai diverse produse apicole se gasesc in acest weekend in cantitati industriale la Campina, unde se desfasoara editia din 2016 a Targului Mierii. Producatorii sunt din Romania, Republica Moldova, Serbia si Macedonia.

Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor, calculat la paritatea puterii de cumparare, este.

Cele mai cool esarfe pentru primavara!

Designerul Andreea Tincu a lansat recent o colectie de esarfe de matase, perfecte pentru primavara, pictate mai intai in acuarela si tus, iar imaginea fiid apoi prelucrata pe computer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )