Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai importante 7 lucruri pe care sa le stii cand folosesti Facebook

Playtech Playtech,
Cele mai importante 7 lucruri pe care sa le stii cand folosesti Facebook

Multi oameni in ziua de azi petrec prea mult timp pe Facebook, iar astfel pot aparea situatii dificile daca reteaua sociala nu este utilizata corespunzator. Pentru ca o retea sociala sa fie de succes,aceasta trebuie sa fie foarte usor de utilizat, iar Facebook exceleaza la acest capitol. Dar in spatele acestei simplitati se ascunde ceva []. continuă pe Playtech

Martisor Dorohoian unul dintre cele mai importante concursuri nationale de muzica usoara debuteaza astazi

Festivalul concurs de muzica usoara Martisor dorohoian a ajuns la a XXX II editie in acest an. Preselectiile au avut loc ieri, iar astazi va incepe propriu-zis concursul. Festivalul de la Dorohoi este unul dintre cele mai prestigioase din tara.

Cele mai profitabile 7 filme de Oscar din ultimii 20 de ani

In penultima duminica din luna februarie a avut loc ceremonia mult asteptata a decernarii celor mai importante premii din industria cinematografica mondiala. Oscarurile nasc in fiecare an controverse si pareri.

Avocat: Vor urma dosare mai importante decat Microsoft

Alte dosare mult mai importante decat Microsoft vor fi in curand pe masa judecatorilor. Cel putin asta a fost declaratia avocatei primarului suspendat din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. Pinalti este de altfel.

Cele mai bune site-uri de muzica: De unde sa descarci sau sa cumperi cele mai noi piese

Pentru a avea acces la cele mai noi piese trebuie sa vezi cele mai bune site-uri de muzicaexistente in acest moment pe piata. Industria muzicala s-a adaptat erei in care traim, asa ca in ziua de azi gasesti cele mai noi piese pe cele mai bune site-uri de muzica. Daca esti confuz si nu stiicare [].

Top 15 cele mai spectaculoase schimbari de look ale tuturor timpurilor

De la Marilyn Monroe sau Madonna si pana la Rihanna, Sarah Jessica Parker ori Kate Moss, iata care sunt vedetele care au bifat cele mai spectaculoase schimbari de look ale tuturor timpurilor.

Cele mai bune monitoare pentru gaming

Fanii adevarati au nevoie de cele mai bune monitoare pentru gaming, tocmai de asta am realizat un top al celor mai avantajoase si mai performantemonitoare. Daca esti gamer adevarat, ai nevoie de un monitor cat mai mare dar si care sa nu iti puna probleme din punct de vedere al conectivitatii. Trebuie sa fie un [].

12.696 de reclamatii inregistrate la ASF in 2014, in scadere cu 5,78%/TOP 10 asiguratori cu cele mai multe reclamatii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a inregistrat anul trecut 12. 696 de noi petitii de la asigurati, in scadere cu 5,78% fata de 2013. Dintre acestea, 9. 316 de petitii au fost solutionate in favoarea petentilor. Din analiza primelor 10 societati de asigurari cu cele mai multe reclamatii la ASF reiese ca, exceptand City Insurance si Allianz-Tiriac care au inregistrat cresteri ale numarului de petitii, cu 36,58%, respectiv 22,37%, celelalte societati de asigurare au inregistrat scaderi ale petitiilor in anul 2014. In perioada analizata, Euroins 33,62%) si Astra 24,64%) au inregistrat cumulat un procent de 58,26% din totalul petitiilor adresate ASF.

Cele mai educative desene animate pentru copii

Cele mai educative desene animate pentru copii pot contura un univers variat al cunoasterii. Copiii invata repede, folosind expresii si gesturi pe care le intalnesc in desene animate. Chiar daca unele serii animate prezinta caractere violente si ofera informantii irelevante, o alta parte poate deveni o sursa de semnificatii precise. Adevarul va propune o serie de desene animate educative pentru copii.

Romanul care a ingrozit toata America: a comis unul dintre cele mai grave atacuri armate din istoria SUA si i-a fortat pe politisti sa isi schimbe tehnica de lupta

Sambata, 28 februarie, s-au implinit 18 ani de la atacul armat care a pus pe jar Statele Unite ale Americii si care l-a avut in centru pe un roman, nascut la Timisoara. Incidentul, catalogat ca unul din cele mai grave din istoria recenta a SUA, a inspirat chiar realizarea unui film de actiune 44 Minutes. The Nord Hollywood Shoot-Out.

Cele mai frumoase mesaje de 1 Martie

1 martie este ziua in care marcam inceputul calendaristic al primaverii cu un gand bun, alaturi de un martisor si de o floare, daruite mamelor, fiicelor, bunicelor, iubitelor, colegelor. Iata o selectie cu cele mai frumoase mesaje de 1 martie din care va puteti inspira.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )