Libnet.ro
UNICEF

22:30

Martisor Dorohoian unul dintre cele mai importante concursuri nationale de muzica usoara debuteaza astazi

Adevărul Adevărul,
Martisor Dorohoian unul dintre cele mai importante concursuri nationale de muzica usoara debuteaza astazi

Festivalul concurs de muzica usoara Martisor dorohoian a ajuns la a XXX II editie in acest an. Preselectiile au avut loc ieri, iar astazi va incepe propriu-zis concursul. Festivalul de la Dorohoi este unul dintre cele mai prestigioase din tara. continuă pe Adevărul

BRIT Awards 2015. Sam Smith si Ed Sheeran au castigat cele mai importante premii

BRIT Awards 2015. Cantaretii englezi Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante distinctii la gala BRIT Awards 2015, fiecare luand cate doua trofee.

Brit Awards 2015: Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante premii

Cantaretii Ed Sheeran si Sam Smith au castigat cele mai importante premii la gala industriei muzicale britanice, Brit Awards, care a avut loc miercuri seara, la Londra, informeaza Mediafax.

Ce trebuie sa stii cand cumperi o casa. Costurile de intretinere, starea tehnica a cladirii si transportul local sunt cele mai importante informatii

Daca ai pus ochii pe o casa si urmeaza s-o cumperi, mai ai putina rabdare pentru a obtine cateva informatii esentiale despre ea. Redam, in continuare, cateva dintre principalele informatii necesare sau, pe scurt, ce trebuie sa stii cand cumperi o casa.

VIDEO Imagini superbe din satelit cu formarea lacului de acumulare Siriu, unul dintre cele mai spectaculoase peisaje din Romania

Una dintre aplicatiile serviciului Google Earth face posibila redarea in imagini satelitare a formarii lacului de acumulare de la Siriu, prin blocarea cursului de apa cu un baraj din anrocamente. Este vorba despre o succesiune de imagini din arhiva satelitului Landsat, din 1984 si pana in 2012.

FOTO Satul Rimetea din Alba, propus pentru a fi inclus pe lista UNESCO, un muzeu in aer liber in Muntii Trascau

Rimetea din judetul Alba este, fara indoiala, unul dintre cele mai frumoase sate din Romania. Situat intr-un peisaj de vis din Muntii Trascau, Rimetea mai are putin de asteptat pentru a intra pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Orice vizitator care ajunge aici ramane impresionat de albul imaculat al cladirilor ce formeaza o arhitectura ramasa neschimbata de peste 100 de ani.

FOTO Vinurile din Panciu, promovate in Germania, la unul dintre cele mai mari targuri de profil din Europa

Vinurile din Podgoria Panciu au fost promovate la cea de-a XXII-a editie a Targului International WEINmesse Berlin 2015, desfasurat in perioada 20-22 februarie 2015 in capitala Germaniei.

Kolibri, una dintre cele mai mici arme fabricate vreodata

Franz Pfannl a fost un proiectant austriac de arme si cel care a creat pistolul miniatural, dar perfect fuctional si letal, produs in serie de Grabner Selbstlade. Acest pistol este un Kolibri semi-automat, de calibrul.

TIMP LIBER: Numai de bine te invita targuri de martisor, spectacole si concerte

Ela Craciun a prezentat in aceasta dimineata cateva dintre cele mai importante evenimente culturale din Bucuresti si din tara, care vor avea loc in acest weekend si la inceputul saptamanii.

BRIT Awards 2015. Sam Smith, cele mai multe nominalizari. Castigatorii vor fi anuntati in aceasta noapte

Gala BRIT Awards 2015 aduce laolalta cele mai importante nume ale industriei muzicale din Marea Britanie, in acest an Sam Smith fiind nominalizat la cinci categorii, iar Ed Sheeran la patru. Madonna, Rihanna si Kanye West vor concerta in seara evenimentului.

Cele mai frumoase sate din Romania. Trei Fantani, satul de la poalele muntilor Hasmas prins intre judetele Neamt, Harghita si Bacau

Trei Fantani care tine administrativ de comuna Damuc, judetul Neamt este considerat unul din cele mai frumoase sate din Romania. Satul de la poalele muntilor Hasmas, intre judetele Neamt, Harghita si Bacau are o populatie majoritar de etnie maghiara. Curentul electric a ajuns aici abia in anul 2000.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )