Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Antena3 Antena3,
Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, tot sunt momente cand pur si simplu acesta te scote din minti. Iata cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu, asa cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul. continuă pe Antena3

FOTO + VIDEO: Sonda spatiala Juno ar putea scoate la lumina cele mai mari secrete ale planetei Jupiter

Statia spatiala Juno a intrat, luni, pe orbita planetei Jupiter. Cu acest prilej, NASA a postat, pe Facebook, mai multe fotografii.

O noua editie in Romania pentru una dintre cele mai mari conferinte de securitate cibernetica

DefCamp ajunge la editia a saptea anul acesta si in anii de pana acum a crescut pana la nivelul de a fi cea mai importanta conferinta din Europa Centrala si de Est.

Lefuri de lux la stat. Care sunt cele mai mari salarii de la statul roman

Cel mai bine platit bugetar din Romania este Radu Gratian Ghetea, sef CEC Bank, cu un salariu de 27. 000 euro lunar. Anual, castiga 16 miliarde de lei vechi. El este cel care i-a aprobat telefonic.

Acest videoclip este printre cele mai bune iluzii ale anului

La prima vedere, punctele din imaginea de mai sus iti dau impresia ca se misca. in fiecare azi afli cate ceva nou. De exemplu, eu am aflat astazi ca exista un concurs in urma caruia este stabilita cea mai buna iluzie a anului. O cautare rapida pe Google si vei afla ca respectivul concurs a [].

Polonia, Germania, Romania, Bulgaria si Marea Britanie - tari ale caror termocentrale provoaca cele mai multe morti premature

Cele cinci tari ale caror termocentrale provoaca cele mai multe morti premature peste granite sunt: Polonia 4690), Germania 2490), Romania 1660), Bulgaria 1390) si Marea Britanie 1350), potrivit unui raport al Health and Environment Alliance HEAL), Climate Action Network CAN) Europe, WWF European Policy Office Biroul de politici europene al WWF) si Sandbag, citat de Greenpeace.

S-a folosit de Photoshop pentru a aparea in fotografiile celor mai mari celebritati

Atunci cand nu poti sa intalnesti celebritatile tale preferare, Photoshop iti poate fi de ajutor. Nu toti avem ocazia de a intalni celebritati foarte des. De cele mai multe ori, trebuie sa ne multumim cu un autograf, sau, in cazul in care avem noroc, o fotografie. Dar asemenea cazuri sunt foarte rare, motiv pentru care unii [].

Cum preparam cele mai pufoase clatite: sapte greseli care ne impiedica sa obtinem un desert perfect

Clatitele reprezinta unul dintre cele mai gustoase si rapide deserturi. Servite cu dulceata, ciocolata, miere sau nuci sau cu sortimentul favorit de inghetata, acestea pot reprezenta un motiv de bucurie pentru orice pofticios. Reteta unui astfel de preparat este foarte simpla, insa cateva greseli ne pot sabota realizarea celor mai gustoase clatite.

TOP cinci cele mai bune parcuri acvatice din lume: aici traiesti experiente extreme

Cu tobogane pe care sa traiesti cea mai extrema experienta din viata, dar si zone in care sa iti regasesti linistea dupa atingerea adrenalinei, acestea sunt cele mai bune cinci parcuri acvatice din lume, potrivit TripAdvisor.

Motivul pentru care Clujul are cele mai bune rezultate la Evaluare si Bacalaureat

Clujul este judetul in care, in mod constant, rezultatele obtinute de elevi la examenele de tip Evaluare Nationala sau Bacalaureat sunt printre cele mai bune. Niciodata, in ultimii cinci ani, Clujul nu a lipsit dintre primele trei judete din tara, in timp ce rezultatele altor judete au cunoscut fluctuatii spectaculoase.

Jocurile cu cele mai bune coloane sonore

In acest articol ne vom uite peste cateva dintre jocurile cu cele mai bune coloane sonore. Muzica este o parte extrem de importanta a jocurilor din ziua de azi, intrucat ne permite sa ne apropiem de personaje si sa intelegem mai bine povestea. in ultimii ani, dezvoltatorii au perfectionat in continuu aspectul sonor al jocurilor, [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )