Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lefuri de lux la stat. Care sunt cele mai mari salarii de la statul roman

Antena3 Antena3,
Lefuri de lux la stat. Care sunt cele mai mari salarii de la statul roman

Cel mai bine platit bugetar din Romania este Radu Gratian Ghetea, sef CEC Bank, cu un salariu de 27. 000 euro lunar. Anual, castiga 16 miliarde de lei vechi. El este cel care i-a aprobat telefonic. continuă pe Antena3

Bacalaureat 2016. Care sunt cele mai ghinioniste zodii la BAC!

Bacalaureatul 2016 a inceput astazi, iar zodiile prezentate mai jos sunt cele care vor da nas in nas cu ghinionul, scrie spynews. ro. Bacalaureatul 2016. Gemenii vor avea emotii cumplite, lucru care.

Codul fiscal a fost modificat. Care sunt cele mai importante schimbari

Codul fiscal a fost modificat recent prin ordonanta de urgenta, printre schimbari aflandu-se doua scutiri de impozit si reducerea TVA. in timp ce unele dintre prevederile actului normativ au intrat.

Cine sunt elevii care au obtinut cele mai mari note la Evaluarea Nationala

Aproape 72% dintre cei 3094 de absolventi de gimnaziu din judetul Gorj, care au sustinut Evaluarea Nationala, au reusit sa obtina medii peste 5, in timp ce media nationala este de 75%. in acest an nu s-a inregistrat vreo medie maxima.

FOTO + VIDEO: Sonda spatiala Juno ar putea scoate la lumina cele mai mari secrete ale planetei Jupiter

Statia spatiala Juno a intrat, luni, pe orbita planetei Jupiter. Cu acest prilej, NASA a postat, pe Facebook, mai multe fotografii.

Cele mai aglomerate 16 aeroporturi din lume: aeroportul international unde s-au depasit 100 de milioane de pasageri

Consiliul International al Aeroporturilor ACI) a anuntat care sunt cele mai aglomerate aeroporturi internationale din lume, pe baza numraului de pasageri inregistrat in cursul anului trecut. Pe primele zece locuri se regasesc si aeroporturi cunoscute din Europa, printre care Heathrow, din Londra, si Charles de Gaulle, din Paris.

Studiu GfK: Ofertele la bilete de avion sunt cele mai cautate online de turistii romani

Romanii interesati sa calatoreasca cauta cel mai mult oline oferte la bilete de avion, urmate de pachete de tip city break, rezervari de camere de hotel si consultanta turistica prin call center sau live chat, potrivit unui studiu al companiei de.

Egoul a pus stapanire pe viata ta? Afla care sunt cele 5 semne!

Egoul este instrumentul prin care omul se diferentiaza de semenii sai, iar fenomenul este observat de cand societatea se bazeaza pe succes financiar, diferentiere, ierarhie si clasificari. Egoul este sinele fals, iar el.

Festival inedit in Marea Britanie. Peste 700 de participanti la una dintre cele mai mari adunari de sex in aer liber din Europa (VIDEO+FOTO)

Festival inedit timp de trei zile in Marea Britanie. incepand cu anul 2013, britanicii gazduiesc partide de sex tematice si diverse chefuri si petreceri in cadrul acestui.

Sfaturi de vacanta: cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Buzau

Buzaul are cateva dintre cele mai mai atractive zone de pescuit din nordul Munteniei. Daca ii intrebi pe pescarii buzoieni care sunt cele mai bune locuri de pescuit, acestia iti recomanda cel putin cinci locuri amenajate special, atat la munte, cat si in zona de campie, unele avand chiar si locuri de cazare. Tarifele variaza intre 30 si 50 de lei pe zi.

Cele mai frecvente minciuni in cuplu si ce ascund acestea: Partenerul poate servi dreptoglinda, reflectand o parte din noi

Plecand de la ideea ca relatiile in care ne implicam ne pot ajuta foarte mult sa ne cunoastem, psihologii sunt de parere ca partenerul de cuplu poate servi drept oglinda, reflectand o parte din noi. in acelasi timp, ascunderea adevarului scoate la lumina vulnerabilitatile si cele mai mari frici ale noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )