Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai neprimitoare orase din lume: destinatii turistice cu localnici nepoliticosi, trafic infernal si mancare banala in topul rusinii

Adevărul Adevărul,
Cele mai neprimitoare orase din lume: destinatii turistice cu localnici nepoliticosi, trafic infernal si mancare banala in topul rusinii

In fiecare an, publicatiile de turism realizeaza topuri care prezinta cele mai frumoase destinatii din lume. in acest an insa, Travel and Leisure a conceput si un top mai neobisnuit: pe langa lista cu destinatiile turistice primitoare, publicatia a realizat si un top al celor mai neospitaliere orase din lume. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai fericite, dar si cele mai nefericite tari din lume

Tara in care locuiesti are un impact major asupra fericirii tale. Potrivit unui studiu realizat de Gallup despre emotiile resimtite la nivel global, lansat joi, cei mai tristi oameni din lume locuiesc in tari aflate in plina criza, economica sau de alt.

Un barbat din Mexic sustine ca are cel mai mare penis din lume

Un mexican in varsta de 52 de ani sustine ca are cel mai mare penis din lume. Si ar putea sa aiba dreptate. Conform spuselor sale, organul are 48 de centimetri si ii ajunge chiar pana la.

Cine este cel mai bogat tanar din lume

Marck Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri.

Cele mai frumoase locuri din Portugalia: tara muzicii fado si a peisajelor care taie rasuflarea

Cele mai frumoase locuri din Portugalia. Una din destinatiile europene care are avantajul ca este inca neinvadata de turisti, Portugalia ascunde locuri de o frumusete incredibila, mancare delicioasa, muzica pentru suflet si oameni primitori.

Sondaj CSCI: Care este intentia de vot pentru cele mai mari partide din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Conform sondajului realizat in perioada septembrie 2014 -.

Premierul Victor Ponta: Limba romana este piatra de temelie a identitatii noastre - pentru noi, cel mai frumos grai din lume

Incepand cu anul 2013, in data de 31 august se sarbatoreste Ziua Limbii Romane. Cu acest prilej premierul Vctor Ponta a declarat printr-un mesaj pe Facebook ca limba romana este piatra de temelie a.

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

Voltaj a lansat videoclipul Din toata inima, in care promoveaza cele mai frumoase zone din Romania VIDEO

Videoclipul noului single al trupei Voltaj, intitulat Din toata inima, include imagini cu locuri spectaculoase din Romania si secvente dintr-un documentar ce promoveaza Romania prin sporturi extreme si acrobatie, Transylvania Dragon, realizat de regizorul Sabin Dorohoi.

FOTO 250 de ani de cand germanii au intemeiat Biledul, una dintre cele mai bogate comune din Timis

Comuna Biled din judetul Timis, aflata la 27 de kilometri de Timisoara, sarbatoreste 250 de ani de la infiintare. A fost inaugurat muzeul germanilor bilezeni.

BBC: Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, printre cele 7 teatre din lume care iti taie respiratia

Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi a fost nominalizat pe lista scurta a BBC a celor mai frumoase teatre din lume. Conform jurnalistilor britanici, teatrul moldovean este o adevarata o veritabila bi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )