Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Victor Ponta: Limba romana este piatra de temelie a identitatii noastre - pentru noi, cel mai frumos grai din lume

B1 B1,
Premierul Victor Ponta: Limba romana este piatra de temelie a identitatii noastre - pentru noi, cel mai frumos grai din lume

Incepand cu anul 2013, in data de 31 august se sarbatoreste Ziua Limbii Romane. Cu acest prilej premierul Vctor Ponta a declarat printr-un mesaj pe Facebook ca limba romana este piatra de temelie a. continuă pe B1

Premierul Republicii Moldova: Limba romana este un simbol al statului nostru, alaturi de drapel, stema si imn

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a subliniat luni, cu ocazia Zilei limbii romane, sarbatorita pe 31 august in Republica Moldova si Romania, ca limba romana este un simbol al statului nostru,.

Premierul Victor Ponta anunta sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc la Tulcea in perioada urmatoare.

Mesajele importante transmise de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ii incurajeaza pe romanii de pretutindeni, de Ziua Limbii Romane, sa-si invete copiii limba romana si sa-i indemne nu doar sa cunoasca, ci si sa iubeasca limba materna,.

Victor Ponta: Nu este nicio problema de comunicare cu ministrii (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al PSD, ca nu exista nicio problema de comunicare cu ministrii. intrebat daca exista o problema de acest fel cu ministrii, premierul a.

Victor Ponta: Este adevarat ca nu prea avem opozitie, dar avem mult scandal si multa cearta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu exista opozitie in Romania, dar ca exista mult scandal si multa cearta. Este adevarat ca nu prea avem opozitie, ceea ce este bine pentru Romania, dar avem mult s.

Victor Ponta: Nu este greva la ROMATSA! Felicitari Ministrului Iulian Matache pentru rezolvarea primei crize din mandatul sau

Acordul dintre sindicalisti si conducerea ROMATSA a fost apreciat si de premierul Victor Ponta. Pe contul sau de socializare, prim ministrul a salutat rezultatul negocierilor si l-a felicitat pe ministrul Iulian Mat.

Ion Tiriac: Am mers si la Victor Ponta pentru fonduri europene, mi-a spus ca functionarilor le este frica de DNA

Ion Tiriac s-a plans, vineri, ca nu este ajutat de autoritati sa obtina fonduri europene pentru diverse investitii, spunand ca a fost inclusiv la premierul Victor Ponta, care i-ar fi transmis ca functionarilor care se ocupa cu accesarea banilor UE.

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau, in team building in Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, vineri, in team building in Delta Dunarii, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a primului ministru. Delta Dunarii - ca in fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipa sudata si performanta, suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului este extrem de importanta pentru toti cetatenii, a scris Ponta pe Facebook.

Victor Ponta, la sedinta senatorilor PSD. Ce a declarat premierul

Premierul Victor Ponta a sosit, duminica, la Parlament, la sedinta de grup a senatorilor PSD, unde participa in calitate de prim-ministru.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )