Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai noi imagini cu HTC One M9 prezinta aplicatia camerei foto si selectorul de teme

Playtech Playtech,
Cele mai noi imagini cu HTC One M9 prezinta aplicatia camerei foto si selectorul de teme

Cu toate ca nu a fost lansat inca oficial, toate detaliile despre iminentul HTC One M9 au inceput sa circule pe internet datorita @upleaks. Desi in teorie intreaga industrie face eforturi pentru a ascunde detaliile referitoare la iminentele varfuri de gama, in secolul internetului este aproape imposibil sa mai ascunzi ceva de ochii lumii. Ultimii []. continuă pe Playtech

FOTOGALERIE Premiile Oscar 2015: cele mai reprezentative imagini de pe covorul rosu

Gala celei de-a 87-a editii a Premiilor Oscar acordate de Academia Americana de Film a avut loc la Dolby Theater din Los Angeles. Invitatii au defilat timp de doua ore pe covorul rosu si au pozat in fata sutelor de fotografi acreditati la eveniment. Anul acesta, maestrul de ceremonii a fost actorul american Neil Patrick Harris. Intra in articol pentru a vedea cele mai reprezentative imagini de pe covorul rosu.

Noi imagini cu HTC One M9: Cate lucruri s-au schimbat in design-ul implementat de taiwanezi

Imaginile aparute de curand cu HTC One M9 confirma cateva dintre zvonurile precedente si scot la iveala unele detalii importante. HTC One M9 nu a fost chiar cel mai bine pastrat secret al companiei taiwaneze. Mai este o saptamana pana la lansarea oficiala si putem spune cu siguranta ca sunt putinelucruri pe care nu le [].

FOTO. Un fotograf elvetian a creat cele mai inedite iluzii optice pentru un proiect antidrog

Cu totii am vazut iluzii optice pana acum, dar creatiile fotografului Erik Johansson sunt cu adevarat uluitoare. El ilustreaza in imagini cele mai reale iluzii optice, scrie site-ul Boredpanda. com.

Nume romanesti pentru caini: cele mai populare alegeri

Daca numele straine si exotice pentru patrupede au devenit foarte populare la noi in urma cu cativa ani, cele traditionale sunt acum din nou la moda. Va prezentam cele mai cautate nume romanesti pentru caini.

Cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici. Cum sa castigi lejer din plantatiile inghesuite

Plantatiile care ocupa spatii reduse, cele ocrotite prin sere sau solarii, ca si cele care ofera mai multe recolte per sezon se numara printre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici.

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este [].

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo sau Justin Theroux si Jennifer Aniston pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Meryl Streep si Don Gummer, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2015! .

Bjork, top 15 cele mai ciudate aparitii!

Este una dintre cele mai nonconformiste artiste ale tuturor timpurilor, optand adesea pentru tinute care socheaza audienta. Iata cele mai ciudate aparitii ale lui Bjork! .

Rase de pisici cu blana lunga: cele mai frumoase feline

Felinele cu blana lunga sunt foarte indragite si apreciate, desi ingrijirea lor nu este tocmai usoara. Daca iti doresti un astfel de animal de companie, iata o lista cu unele dintre cele mai populare rase de pisici cu blana lunga.

BRIT Awards 2015. Sam Smith, cele mai multe nominalizari. Castigatorii vor fi anuntati in aceasta noapte

Gala BRIT Awards 2015 aduce laolalta cele mai importante nume ale industriei muzicale din Marea Britanie, in acest an Sam Smith fiind nominalizat la cinci categorii, iar Ed Sheeran la patru. Madonna, Rihanna si Kanye West vor concerta in seara evenimentului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )