Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai paguboase depozite: banci din Romania la care ajungi sa retragi mai putin decat ai depus

Adevărul Adevărul,
Cele mai paguboase depozite: banci din Romania la care ajungi sa retragi mai putin decat ai depus

Multi dintre cei care isi deschid un depozit la banca pot avea o surpriza la scadenta, sa retraga mai putin decat au depus. Dobanzile tot mai mici la economii sunt anulate de comisioane. continuă pe Adevărul

Primul copac electric din Romania, care oferea conexiune wireless la internet, a fost distrus

Plantat si abandonat. Asta se poate spune despre celebrul Strawberry tree, primul copac electric din Romania, amplasat in Parcul Copiilor din Timisoara de municipalitate, in baza unui parteneriat cu.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 de milioane lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din strainatate, arata datele centralizate de wall-street. ro pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

CV-ul la control: cele mai frecvente minciuni la care apeleaza romanii

In contextul actual deloc favorabil al pietei muncii, tentatia de a minti in CV este din ce in ce mai mare. Diverse studii facute atit in Romania, cat si la nivel global, arata ca mai mult de 30% din cei care aplica la joburi strecoara cate o mica minciuna in CV, potrivit Elenei Popa, senior consultant in cadrul companiei de recrutare Adecco Romania.

CV-ul la control: cele mai frecvente minciuni la care apeleaza romanii

In contextul actual deloc favorabil al pietei muncii, tentatia de a minti in CV este din ce in ce mai mare. Diverse studii facute atit in Romania, cat si la nivel global, arata ca mai mult de 30% din cei care aplica la joburi strecoara cate o.

Numere rare la loto. Care sunt cele mai rare numere extrase la 6/49

Cei care joaca la Loto 6/49 au propriile strategii de alegere a numerele, mergand de la alegerea datelor de nastere, pana la numere norocoase. Va prezentam cele mai rare numere extrase la Loto 6/49.

Cum sa imi promovez serviciile de coaching pe piata din Romania

Ioana, Bucuresti, life coach: Cum pot sa imi promovez serviciile de life coaching si coaching pentru relatii pe o piata precum cea din Romania, care nu stie despre aceste servicii? .

Cum a aratat ultimul minut din viata unei televiziuni de stiri din Romania care s-a inchis

Postul de stiri al Societatii Romane de Televiziune si-a incetat emisia la miezul noptii dintre vineri si sambata, scrie paginademedia. ro. Televiziunea a incheiat emisia. in ultimul minut, cu un material No.

Acestea sunt bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless la final de semestru

Bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless au cumulat peste 1,5 milioane de carduri si aproape 25. 000 de POS-uri care accepta aceasta tehnologie. Liderul pe acest segment este ING Bank, care a inceput anul trecut procesul de migrare a.

Cele mai frumoase palate din Romania

Cele mai frumoase palate din Romania. Cei mai multi dintre noi au vizitat Castelul Bran sau Castelul Peles, insa despre celelalte palate si castele mai putin cunoscute si poate mai impresionante decat cele populare putini dintre noi stiu.

Concerte rock 2015. Cele mai importante evenimente pana la sfarsitul anului

Pentru fanii muzicii rock mai sunt cateva evenimente importante anul acesta. Iata cateva dintre cele mai interesante concerte rock 2015 care urmeaza sa aiba loc in Romania:.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )