Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai puternice arme din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai puternice arme din lume

Cotidianul german Bild a facut o lista a super-armelor contemporane din intreaga lume. intre cele mai temute se numara, in opinia jurnalistilor germani, portavionul Nimitz, avionul de vanatoare F-22 Raptor si bombardierul B-3 Spirit, din dotarea armatei americane. tatal tuturor bombelor si tancul T-14 apartinand armatei ruse, racheta chineza DF-21D Vantul din Est , tancul german Leopard 2, si sitemul antiaerian israelian Domul de fier. continuă pe Adevărul

Romania a urcat trei pozitii intr-un top al Bloomberg al celor mai inovatoare economii din lume

Romania a urcat trei pozitii, pe locul 35, in topul din acest an al Bloomberg referitor la cele mai inovatoare 50 de economii ale lumii, condus in ordine de Coreea de Sud si Suedia, in care Statele Unite nu s-au incadrat in primele 10 pozitii pentru prima oara in ultimii sase ani.

Oxfam: Cei mai bogati oameni din lume au acaparat 82% din bogatia mondiala creata in 2017

82% din bogatia creata anul trecut in lume a ajuns in mainile a 1% dintre cei mai bogati oameni al planetei, femeile suportand un pret puternic al acestor inegalitati, afirma, luni, ONG-ul britanic Oxfam, citat de AFP.

PwC, Deloitte, EY si KPMG - cele mai mari nume din paradisurile fiscale

Singurele firme gasite in mod constant in toate paradisurile fiscale majore ale lumii sunt the Big Four, adica cele patru mari companii de audit si contabilitate - PwC, Deloitte, EY si KPMG, potrivit unei analize prezentate in luna noiembrie 2017 de taxresearch. org. uk.

Una dintre cele mai mari competitii de Dota 2 din lume va avea loc la Bucurestii. Echipele participante si valoarea totala a premiilor

The Bucharest Major, organizat de PGL si Imba TV pe 9-11 martie la Sala Polivalenta, va oferi unul dintre cele mai mari premii din istoria evenimentelor sportive din Romania: un milion de dolari.

Cele mai longevive animale din lume. Care este vietuitoarea care nu moare niciodata

Unele animale traiesc mult mai mult decat oamenii. O specie de burete de mare poate trai peste 1. 000 de ani, iar o specie de meduza este practic nemuritoare.

Jeff si MacKenzie Bezos, cel mai BOGAT cuplu din istoria lumii. Cum s-au CUNOSCUT cei doi

MacKenzie si Jeff Bezos au devenit cel mai bogat cuplu din lume, dupa ce au ridicat impreuna de la zero cea mai mare companie de retail online, pe care analistii o estimeaza ca fiind prima companie din lume cu.

Un film de actiune cu Gerard Butler si 50 Cent, cele mai mari incasari la box office-ul romanesc de weekend

Cele mai bune rezultate din box office-ul romanesc au fost inregistrate in acest weekend de filmul de actiune Fratia Hotilor, productie care il are ca protagonist pe actorul american Gerard Butler.

Un exemplar de rs, fotografiat in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Romania are una dintre cele mai mari populatii de rs din Europa

Un exemplar de ras aflat in cautare de hrana a fost fotografiat in Parcul National Piatra Craiului, imaginile fiind postate de catre Romsilva pe pagina de Facebook, noteaza News. ro. Potrivit specialistilor, Romania are una dintre cele mai mari populatii de ras din Europa, patru exemplare fiind in Parcul National.

Cele mai pretioase obiecte de cult ale dacilor: spiralele, ofrandele de aur si vasul misterios din Sarmizegetusa Regia

Nenumarate obiecte de cult vechi de milenii au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, insa cele mai pretioase provin din cetatilor dacice din Muntii Orastiei. De-a lungul timpului, povestile lor au starnit numeroase controverse.

Loredana a aterizat cu parapanta la Six Senses Zighy Bay: cel mai nonconformist check-in din lume!

Loredana a petrecut o vacanta de neuitat intr-una din cele mai speciale si mai admirate destinatii turistice din lume. Artista a trait o experienta unica, alaturi de fiica ei, Elena, la Six Senses Zighy Bay, cel mai premiat resort eco din Orientul Mijlociu, aflat la doar doua ore de mers cu masina din Dubai, imediat dupa granita cu Oman, pe o plaja retrasa, inconjurata de munti stancosi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )