Libnet.ro
UNICEF

20:45

Jeff si MacKenzie Bezos, cel mai BOGAT cuplu din istoria lumii. Cum s-au CUNOSCUT cei doi

B1 B1,
Jeff si MacKenzie Bezos, cel mai BOGAT cuplu din istoria lumii. Cum s-au CUNOSCUT cei doi

MacKenzie si Jeff Bezos au devenit cel mai bogat cuplu din lume, dupa ce au ridicat impreuna de la zero cea mai mare companie de retail online, pe care analistii o estimeaza ca fiind prima companie din lume cu. continuă pe B1

Povestea celui mai bogat cuplu din istoria lumii

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, nu a fost singur cand a creat de la zero cea mai mare companie de retail online, pe care analistii o estimeaza ca fiind prima companie din lume cu potentialul de a atinge.

S-a AFLAT! Acesta este CEL MAI TOXIC aliment din LUME! Pentru romani, o DELICATESA...

Un celebru ecologist norvegian a determinat care este cel mai toxic aliment din lume. Potrivit acestuia. Potrivit acestuia, Somonul crescut in conditii artificiale ar putea fi extrem de daunator pentru.

Ramanem cu cel mai stufos guvern din Europa? O propunere: de la Trabant la guvernare moderna

Cristian Ghinea face o analiza asupra structurii si functionarii guvernului pe Contributors. ro: Daca ar fi sa fie un vehicul, guvernul Romaniei este mai degraba un fel de caruta cu trei oisti trasa de cinci magari, care se invarte in gol si produce bani pentru un carutas care nu e in guvern, ci seful PSD. O constructie suprarealista. Sunt doua probleme structurale care ne-au adus in aceasta situatie: - Lipsa coordonarii - Ministere fragmentate care nu pot faci politici moderne, care sunt opusul fragmentarii.

Ramanem cu cel mai stufos guvern din Europa? O propunere de eficientizare a administratiei centrale

Cristian Ghinea deputat USR) face o analiza asupra structurii si functionarii guvernului pe Contributors. ro: Daca ar fi sa fie un vehicul, guvernul Romaniei este mai degraba un fel de caruta cu trei oisti trasa de cinci magari, care se invarte in gol si produce bani pentru un carutas care nu e in guvern, ci seful PSD. O constructie suprarealista. Sunt doua probleme structurale care ne-au adus in aceasta situatie: - Lipsa coordonarii - Ministere fragmentate care nu pot faci politici moderne, care sunt opusul fragmentarii.

8234;Americanii nu mai cred in Dumnezeu, cat in armata! Date INCREDIBILE in cel mai nou SONDAJ din SUA

Americanii nu mai cred in Dumnezeu, cat in armata, nu mai cred in justitia divina, cat in dreptatea impartita de Curtea Suprema de la Washington. Cele mai noi date ale.

VIDEO Cel mai vechi furnal din Romania. Monumentul istoric a ajuns o ruina, iar reparatiile s-au lasat asteptate

Cel mai vechi furnal din Romania a ramas ruinat desi planurile autoritatilor de restaurare a monumentului istoric dateaza de peste un deceniu. in ciuda promisiunilor, anul 2017 a trecut fara ca furnalul vechi de peste 200 de ani sa beneficieze de reparatii de urgenta.

Alina Gorghiu: Prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie

Senatorul PNL Alina Gorghiu a scris luni pe Facebook ca este pacat ca prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie si a sustinut ca noul Executiv.

Cel mai mare showroom de piatra naturala, incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom si magazin online de piatra naturala, incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei, adica aproximativ 5. 000 Euro si incepe noul an cu planuri de dezvoltare a business-ului si consolidarea reputatiei de brand.

Ei au castigat cel mai bine in 2017 in muzica romaneasca

Cei mai apreciati artisti din Romania au castigat anul trecut cumulat milioane de euro. Principalele surse de venit au fost concertele sustinute in tara si peste hotare. Iata cine si-a marit conturile cel mai mult.

DJ Wanda si Nadia De Luca, pe urmele Angelinei Jolie in Cambodgia, la cel mai mare monument religios din lume

DJ Wanda si Nadia de Luca, prietena si managera ei, continua periplul prin Asia ajungand de aceasta data in Cambodgia, in pitorescul oras Siam Reap, locul care a cucerit-o definitiv pe celebra Angelina Jolie, unde aceasta a filmat Tomb Rider si care a convins-o, in urma cu aproape 16 ani, sa adopte primul copil.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )