Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai puternice zodii feminine: nativele din Gemeni si Sagetator se adapteaza usor la orice situatie

Adevărul Adevărul,
Cele mai puternice zodii feminine: nativele din Gemeni si Sagetator se adapteaza usor la orice situatie

Cele mai puternice zodii feminine. Femeile nascute in anumite zodii dau dovada de multa ambitie, perseverenta si curaj in a obtine ce-si doresc de la viata. continuă pe Adevărul

Cele mai lungi partii de schi din Romania si din Europa. O partie din Italia, la fel de mare ca tot domeniul schiabil din Poiana Brasov. Romania este in top la preturi

Cea mai lunga partie de schi din Romania este in Poiana Brasov, dar nu ne putem compara cu Occidentul. O singura partie din Italia are o lungime mai mare decat intreg domeniul schiabil din Poiana Brasov. Cu toate acestea in Romania este la fel de scump ca si in Occident.

FOTO Chrysler - unul dintre cele mai populare automobile din Romania interbelica

Automobilele americane Chrysler erau unele dintre cele mai populare masini care circulau in Romania, in perioada interbelica.

Povestea cafegiului din Cluj cu cele mai fine papile gustative. Cum recunoastem si cum preparam cea mai buna cafea

Un tanar barman/barista din Cluj, Marius Nica, este cel mai fin degustator de cafea din Romania si un maestru al desenelor in licoarea neagra, ceea ce i-a adus multiple titluri nationale si numeroase participari la Campionatele Mondiale de Cup Tasting degustare de cafea si Latte Art desenatul intr-o ceasca de cappuccino.

Ce s-a ales de cursele de cai: atunci si acum, o comparatie facuta in Braila, unde pe vremuri exista unul dintre cele mai mari hipodromuri din Romania

Daca in urma cu o suta de ani Braila se mandrea cu unul dintre cele mai mari hipodromuri din tara, unde cursele de cai erau urmarite de domni spilcuiti si doamne si domnisoare cochete, acum sportul hipic isi mai face loc doar in intreceri improvizate pe la marginea satelor din judet, intr-o atmosfera ce miroase a saracie, pe fundal de manele.

Una dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti, scoasa la vanzare. Cat costa imobilul

Regatta Real Estate, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara cu capital romanesc, a scos la vanzare doua cladiri emblematice din Bucuresti, cea mai scumpa dintre ele avand un pret de.

Romania, printre tarile cu cele mai mici datorii din UE

Datoria guvernamentala a statelor din UE a scazut de la 87,7% din PIB in perioada aprilie-iunie 2015 la 86% din PIB in trimestrul trei din 2015, Romania figurand pe locul cinci in topul statelor membre UE cu cele mai mici datorii publice raportate la PIB.

Cele mai vandute opere de Mihai Eminescu

Cele mai vandute opere scrise de Mihai Eminescu au fost selectiile de poezii, urmate de selectiile de basme si de operele individuale, precum La Steaua si Fat-Frumos din Lacrima, potrivit datelor pe 2015 oferite de eMag, cel mai mare retailer online din Romania.

Top GiftBooks.ro: Cele mai vandute carti in ianuarie 2016

Locul 10: Cum sa ne crestem fetele Steve Biddulph) Locul 9: Stalin Paul Johnson)Locul 8: Solenoid Mircea Cartarescu)Intra in articol pentru a vedea top 10 al celor mai vandute carti GiftBooks. ro din perioada 15-22 ianuarie 2016.

Cele mai frecvente minciuni legate de sex pe care femeile i le spun partenerului

Sexologul Tracey Cox a prezentat o lista cu cel mai des intalnite minciuni cu care femeile vor sa-si flateze partenerul, dupa o partida de sex care nu se ridica in realitate la asteptarile lor.

intretinerea ghetelor din piele pe timp de iarna: cum se reimprospateaza pielea intoarsa si cele mai eficiente solutii pentru scoaterea urmelor de sare

Intretinerea ghetelor din piele. Solutiile pe baza de sare folosite iarna pentru a preveni formarea ghetii pe carosabil afecteaza incaltaminte de piele, o situatie care poate fi prevenita daca stim cateva metode de intretinere a gheteleor si cizmelor din piele pe timp de iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )