Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO Chrysler - unul dintre cele mai populare automobile din Romania interbelica

Adevărul Adevărul,
FOTO Chrysler - unul dintre cele mai populare automobile din Romania interbelica

Automobilele americane Chrysler erau unele dintre cele mai populare masini care circulau in Romania, in perioada interbelica. continuă pe Adevărul

Ce s-a ales de cursele de cai: atunci si acum, o comparatie facuta in Braila, unde pe vremuri exista unul dintre cele mai mari hipodromuri din Romania

Daca in urma cu o suta de ani Braila se mandrea cu unul dintre cele mai mari hipodromuri din tara, unde cursele de cai erau urmarite de domni spilcuiti si doamne si domnisoare cochete, acum sportul hipic isi mai face loc doar in intreceri improvizate pe la marginea satelor din judet, intr-o atmosfera ce miroase a saracie, pe fundal de manele.

A murit Constantin Gheorghe Titi Mihail, unul dintre cei mai valorosi antrenori ai atletismului romanesc

Constantin Gheorghe Titi Mihail, considerat unul dintre cei mai valorosi antrenori ai atletismului romanesc, a incetat din viata, la varsta de 70 de ani. Nascut la 24 iulie 1945, la Constanta, Constantin .

Una dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti, scoasa la vanzare. Cat costa imobilul

Regatta Real Estate, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara cu capital romanesc, a scos la vanzare doua cladiri emblematice din Bucuresti, cea mai scumpa dintre ele avand un pret de.

Avertismentul apocaliptic transmis de unul dintre cei mai mari investitori din lume. Totul se va prabusi

Economia Chinei se indreapta spre o aterizare dura, care va inrautati presiunile deflationiste la nivel global, va trage in jos cotatiile actiunilor si va creste preturile obligatiunilor guvernamentale din.

Tripofobia, una dintre cele mai bizare tulburari ale secolului. De unde vine frica de gauri

Neinclusa inca in Manualul de Diagnostic si Statistica a Tulburarilor Mentale, tripofobia afecteaza, totusi, un procent insemnat din populatia Globului. Cei care sufera de aceasta fobie reactioneaza straniu in fata unor obiecte care prezinta gauri.

Cele mai puternice zodii feminine: nativele din Gemeni si Sagetator se adapteaza usor la orice situatie

Cele mai puternice zodii feminine. Femeile nascute in anumite zodii dau dovada de multa ambitie, perseverenta si curaj in a obtine ce-si doresc de la viata.

Romania, printre tarile cu cele mai mici datorii din UE

Datoria guvernamentala a statelor din UE a scazut de la 87,7% din PIB in perioada aprilie-iunie 2015 la 86% din PIB in trimestrul trei din 2015, Romania figurand pe locul cinci in topul statelor membre UE cu cele mai mici datorii publice raportate la PIB.

Cele mai vandute opere de Mihai Eminescu

Cele mai vandute opere scrise de Mihai Eminescu au fost selectiile de poezii, urmate de selectiile de basme si de operele individuale, precum La Steaua si Fat-Frumos din Lacrima, potrivit datelor pe 2015 oferite de eMag, cel mai mare retailer online din Romania.

A murit medicul Ioan Oprea, numit si tatal copiilor nascuti prematur. A fost unul dintre cei mai iubiti medici din Brasov

Ioan Oprea a fost unul dintre cei mai iubiti medici brasoveni. Prin mainile lui au trecut mii de copii. Un suflet cald, un om modest, cu o inima mare. Ioan Oprea a murit duminica, cu cateva zile inainte sa implineasca 67 de ani.

Povestea cafegiului din Cluj cu cele mai fine papile gustative. Cum recunoastem si cum preparam cea mai buna cafea

Un tanar barman/barista din Cluj, Marius Nica, este cel mai fin degustator de cafea din Romania si un maestru al desenelor in licoarea neagra, ceea ce i-a adus multiple titluri nationale si numeroase participari la Campionatele Mondiale de Cup Tasting degustare de cafea si Latte Art desenatul intr-o ceasca de cappuccino.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )