Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai respingatoare pulovere de sarbatoare

Adevărul Adevărul,
Cele mai respingatoare pulovere de sarbatoare

Puloverele cu tematica de Craciun au capatat renumele de cadouri bune de dat dusmanilor, iar anul acesta oferta este cu adevarat surprinzatoare. Un exemplu este puloverul cu suport pentru sticla de lichior sau alt tip de tarie, si buzunaras special pentru paharelul de shot-uri. continuă pe Adevărul

Piata asigurarilor la 30 septembrie 2015: Allianz-Tiriac, Omniasig si Groupama au cele mai mari venituri/Omniasig, Euroins si Groupama au platit cele mai mari despagubiri

Cei 35 de asiguratori care activeaza pe piata locala au inregistrat in primele noua luni din acest an venituri din prime brute subscrise in valoare de 6,33 miliarde de lei, in crestere cu 7,41% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce valoarea despagubirilor platite a scazut cu 3,51%, pana la 3,48 miliarde de lei, arata datele publicate joi de ASF. Topul asiguratorilor cu cele mai mari venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari 12,15% din totalul veniturilor din piata), Omniasig VIG 10,96%) si Groupama 9,14%), in timp ce topul asiguratorilor cu cele mai mari despagubiri platite este condus de Omniasig VIG 13,97%), Euroins 12,47%) si Groupama 11,16%).

Cele mai cool 10 gadgeturi din 2015

Ne apropiem cu pasi repezi de 2016, astfel ca este cel mai bun moment sa privim in urma si sa recapitulam cele mai importante gadgeturi aparute pe piata in 2015.

Cele mai bune bancuri cu presedintii Romaniei

Presedintii Romaniei si-au gasit loc in folclor, devenind, rand pe rand, subiect de bancuri. Romanii au ironizat engleza lui Iliescu, relatiile lui Traian Basescu cu Emil Boc si Elena Udrea si, mai nou, stilul molcom al lui Klaus Iohannis. Va prezentam cateva dintre cele mai bune bancuri cu presedintii Romaniei.

Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa

Pana pe 24 decembrie seara aveti ocazia sa admirati targurile de sarbatori amenajate in orasele mari si mici din Europa. Atmosfera creata de acestea este de poveste. Iata cateva din cele mai frumoase targuri de Craciun pe care le puteti vizita, macar pentru un weekend.

Caru' cu vedete: Cele mai frumoase nunti ale anului 2015; Cum arata Eva Longoria la 40 de ani fara machiaj; Misterul a fost elucidat! Cine e tanara superba pe care Justin Bieber a cautat-o pe internet

Chitaristul Teo Boar vorbeste deschis despre drama care i-a aruncat chitara in brate! Fratele meu mort canta prin mine. Artist intalnit in multe formatii si proiecte muzicale, poate muzicianul de gasit in cele mai multe componente. A iesit din casa sub supravegherea sotului! Lauza Anda Adam, aparitie neasteptata la un eveniment monden, la zece zile dupa nastere. Anda Adam si-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta, ea devenind, la finalul lunii noiembrie.

Cele mai bune ceaiuri pentru raceala si gripa

Ceaiul este cel mai utilizat remediu naturist in sezonul rece, potrivit unui studiu recent realizat in tara noastra. Iata cum poti prepara cele mai bune ceaiuri pentru raceala si gripa.

Concert de Craciun. Cele mai frumoase datini de sarbatori , in spectacolul Clinchet de argint pe aripi de colind, programat pe 18 decembrie

Calarasenii sunt asteptati, vineri, 18 decembrie, la un spectacol fabulos de Craciun. Cantece, dansuri, colinde si cele mai frumoase obiceiuri si datini specificie sarbatorilor de iarna vor fi puse in scena, la sala Barbu Stirbei .

Cum arata invingatorii eterni de la job. Profilul candidatului cu cele mai mari sanse la interviul de angajare

Statisticile Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca arata ca cei mai multi dintre someri sunt persoane cu varsta de peste 40 de ani. Sintezele reflecta si profilul persoanelor cu cele mai mari sanse de angajare.

Locuri de munca in strainatate: Peste 2.400 de posturi, disponibile in reteaua Eures, cele mai multe in Spania

Peste 2. 400 de locuri de munca sunt disponibile in Spatiul Economic European, prin intermediul retelei europene de ocupare Eures, cele mai multe fiind in Spania, unde angajatorii cauta muncitori necalificati in agricultura.

Cat valoreaza, de fapt, aurul din Sarmizegetusa Regia, scuturile de parada si bijuteriile dacilor, cele mai importante obiecte antice recuperate in ultimii ani

Bratarile spiralice din aur sunt cele mai valoroase piese de tezaur recuperate de autoritatile romane, in ultimii ani, dupa ce au fost sustrase din zona protejata Sarmizegetusa Regia. Potrivit celor mai recente evaluari, ele au fost estimate la cate 100. 000 de euro fiecare. Zeci de mii de euro ar valora si alte zeci de piese de patrimoniu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )