Libnet.ro
UNICEF

07:31

Cele mai ridicole spagi cerute si oferite de politicieni din Romania

B1 B1,
Cele mai ridicole spagi cerute si oferite de politicieni din Romania

Caltabosi, scaune, pepeni, ceainice sau rasaduri cu flori, acestea sunt cele mai ridicole spagi luate si date de politicienii romani. Procurorii DNA au fost pusi in fata unor situatii de-a dreptul j. continuă pe B1

Femeile domina ca numar industria de servicii pentru afaceri. Barbatii ocupa posturile cu cele mai mari salarii

Femeile reprezinta aproximativ doua treimi 64%) dintre angajatii industriei de servicii pentru afaceri ITO, BPO, SSC si RD), insa barbatii, chiar daca de doua ori mai putini, tind sa ocupe posturile cu salariile cele mai mari, din companiile.

Alegeri parlamentare 2016: cele mai ambitioase promisiuni electorale

Alegerile parlamentare se apropie, iar partidele din Romania isi sustin cu tarie cele mai ambitioase programe prin care acestea isi doresc sa schimbe tara in urmatorii ani. Cum am fost obisnuiti la fiecare 4 ani, partidele promit locuri de munca,.

Care sunt amenintarile cibernetice care le produc cele mai mari pagube companiilor

In cadrul Kaspersky Lab Cyber Security Weekend, eveniment organizat in Malta, compania de securitate a prezentat lista cu cele mai importante amenintari cibernetice cu care s-au confruntat IMM-urile in 2016. inainte de a ajunge la amenintari, totusi, merita mentionat faptul ca IMM-urile sunt din ce in ce mai deschise privind solutiile de securitate, iar acest [].

Cele mai rare paste din lume se prepara doar in Sardinia: Trei femei, ultimele persoane care cunosc reteta secreta a Firelor lui Dumnezeu (VIDEO)

Cele mai rare paste din lume sunt extrem de dificil de creat, iar cum pregatirea lor necesita foarte mult timp, de 300 de ani doar femeile dintr-o familie din Sardinia le mai prepara. Din Sardinia, recunoscuta.

Afla care sunt cele mai des intalnite obstacole in alegerea unui inel de logodna

Decizia de a duce la urmatorul nivel o relatie, mai exact de a cere in casatorie partenera, este un pas destul de serios si nu tocmai usor. Una dintre cele mai apasatoare intrebari este cea ce tine de felul in care trebuie sa arate inelul, de preturile pe care acestea le au, daca sunt de calitate si daca va fi pe gustul viitoarei sotii.

TOP 10 cele mai bune insule din lume: doar doua se afla in Europa

Paradisul exista pe pamant iar dovada sunt cele mai bune insule din lume, dezvaluite intr-un top CNTraveler. com , dupa preferintele turistilor internationali. Asa ca daca vrei sa ajungi intr-un loc despre care sa povestesti de acum incolo, ia in.

Ucraina trimite militari de etnie romana in cele mai periculoase zone de conflict. Militarii se intorc raniti si traumatizati si li se interzice sa vorbeasca limba romana

Guvernul de la Kiev trimite cetateni ucraineni de etnie romana sa lupte in cele mai periculoase zone de conflict din estul tarii, locuite de pro-rusi, au declarat surse medicale. Soldatii de.

Cele mai noi filme romanesti, proiectate timp de patru zile la Chisinau

Amatorii de cinema din Republica Moldova au ocazia sa urmareasca sapte cele mai noi pelicule romanesti in cadrul Zilelor filmului romanesc la Chisinau, in perioada 20-23 octombrie. Pe langa cele sapte pelicule noi, va fi prezentat si filmul La Moara cu noroc parte a istoriei cinematecii romanesti. Detaliile despre eveniment au fost prezentate de catre organizatori in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Cele mai tari bancuri cu Sfantul Petru. Cum incearca romanul sa dea spaga la poarta Raiului

Printre cele mai amuzante bancuri care circule pe Internet sunt si cele in care protagonist este Sfantul Petru. Va prezentam o colectie de glume.

Nordul si centrul, cele mai cautate zone rezidentiale din Capitala

Nordul si centrul Capitalei sunt cele mai cautate zone rezidentiale, potrivit unui sondaj realizat de dezvoltatorul imobiliar IMPACT.

ştiri de la B1

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )