Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cele mai sangeroase atacuri armate din SUA incepand din 1999

Adevărul Adevărul,
Cele mai sangeroase atacuri armate din SUA incepand din 1999

Atacul de la Virginia Tech, in 2007, era pana la masacrul de duminica, in clubul gay Pulse din Orlando, cel mai sangeros atac armat in masa din Statele Unite, relateaza DPA, care prezinta o parte dintre carnagiile comise in aceasta tara incepand din 1999 si pana in prezent. continuă pe Adevărul

4 scuze pe care oamenii puternici nu le folosesc: sfaturi de la autorul uneia dintre cele mai bine vandute carti din SUA

Oamenii puternici au obiceiuri sanatoase. Ei isi gestioneaza emotiile, gandurile si comportamentul, pentru a avea o viata de succes. Renuntand la lucrurile care ne tin captivi in zona de confort, putem aplica formula succesului.

Cele mai mari 75 de companii din ITC in 2015

Cele mai mari 75 de companii din telecomunicatiilor si al dezvoltarii de software si-au majorat anul trecut afacerile cu 11, 4% fata de 2014, arata datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

Cele mai profitabile 200 de companii din Romania in 2015

Cele mai profitabile 200 de companii din Romania au avut anul trecut un castig total de aproximativ 25,7 miliarde lei 5,7 mld. euro), in crestere cu 48,6% fata de 2014, conform datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul (VIDEO)

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

Presedintele Turciei a plecat din SUA fara a mai participa la inmormantarea lui Muhammad Ali. De ce s-a suparat Erdogan

Recep Erdogan, presedintele Turciei, a decis sa plece din SUA, fara sa mai participe la inmormantarea boxerului Muhammad Ali din cauza ca nu i s-a permis sa tina un discurs. Erdogan s-a suparat .

Cele mai tari bancuri seci. Iubitule, de ce iesi pe balcon cand cant?. Ca sa vada vecinii ca nu te bat

Si bancurile seci au facut mere deliciul tuturor, asa ca va prezentam un top 10 cu cele mai reusite asemenea glume.

FOTO+ VIDEO. TOP 10 cele mai SINISTRE boli din istoria medicinei

Va temeti de o moarte dureroasa, de o amputare a picioarelor sau a mainilor si, mai rau, sa vi se spuna ca aveti lepra? Oamenii de stiinta au realizat o lista cu cele mai sinistre boli din toate timpurile, de la o bacterie care va devoreaza chipul pana la viermi care patrund in ochi si provoaca orbirea ireversibila. Este vorba de un scurt documentar postat pe canalul Youtube, care a avut deja zeci de milioane de vizualizari in cateva zile. Clipul prezinta, astfel, topul celor mai infricosatoare maladii din istoria medicinei.

Robert Negoita, Emil Boc si Olguta Vasilescu, primarii alesi cu cele mai multe voturi; la polul opus, un edil cu 66 de voturi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este edilul ales cu cele mai multe voturi din Romania, cu exceptia celor pentru Primaria Capitalei, avand aproape 75. 000 de voturi, si este urmat de Emil Boc, la Cluj, Lia Olguta Vasilescu, la Craiova, in timp ce,.

VIDEO Transalpina a fost deschisa: ce restrictii au ramas pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara

Traficul rutier pe Transalpina, una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara, a fost redeschis, dupa aproape opt luni in care drumul ce strabate zona de granita a judetelor Hunedoara, Alba, Valcea, Sibiu si Gorj a fost interzis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )