Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Turciei a plecat din SUA fara a mai participa la inmormantarea lui Muhammad Ali. De ce s-a suparat Erdogan

B1 B1,
Presedintele Turciei a plecat din SUA fara a mai participa la inmormantarea lui Muhammad Ali. De ce s-a suparat Erdogan

Recep Erdogan, presedintele Turciei, a decis sa plece din SUA, fara sa mai participe la inmormantarea boxerului Muhammad Ali din cauza ca nu i s-a permis sa tina un discurs. Erdogan s-a suparat . continuă pe B1

Presedintele Turciei a plecat mai repede de la ceremonia funerara a lui Muhammad Ali pentru ca ar fi fost ofensat de organizatori

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, care urma sa asiste vineri la funeraliile fostului mare campion de box Muhammad Ali, a decis sa-si scurteze vizita la Louisville, Kentucky, intrucat s-ar fi simtit ofensat de organizatori, relateaza agentiile de presa AFP si Reuters.

San Francisco, primul oras major din SUA care impune panouri solare pe cladiri

Municipalitatea din San Francisco a adoptat, luna trecuta, un act normativ care dispune montarea de panouri solare pe noile cladiri rezidentiale si comerciale ce au mai putin de zece etaje, anunta revista American City and County. Sursa citata precizeaza ca, in baza documentului adoptat in 2 mai, San Francisco a devenit primul oras american major care impune amplasarea de panouri solare pe cladiri.

O cantareata de opera din SUA, avertisment pentru Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent: Nu este ceea ce ar trebui sa faci in acest moment. Viitorul ti-ar putea deteriora maiestria

Mai multi cantareti de opera si specialisti reactioneaza dupa ce Laura Bretan, copila care a impresionat o lume intraga cu vocea sa, a castigat show-ul Romanii au talent.

Decizie istorica in relatiile din SUA si Cuba

Statele Unite ale Americii au aprobat reluarea, incepand din toamna acestui an, a zborurilor directe catre Cuba operate de sase companii aeriene americane, a informat vineri Ministerul Transporturilor intr-un comunicat, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Momente de panica pentru o familie din SUA. Un urs le-a deschis usa masinii in timpul unei excursii (VIDEO)

O excursie in natura a luat o intorsatura neasteptata pentru o familie din Statele Unite ale Americii, potrivit unui clip postat pe Youtube. Acestia se aflau in masina, cand un urs s-a.

Disney si-a anuntat intrarea pe piata din China: Cel mai bogat om din tara este hotarat sa lupte cu Mickey Mouse pentru suprematie

Reprezentantii Disney au anuntat intrarea companiei pe piata din China. Primul resort Disneyland din aceasta tara se va deschide in Shanghai pe 16 iunie. Este vorba despre un joint venture de 8 miliarde de do.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )