Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai profitabile 200 de companii din Romania in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai profitabile 200 de companii din Romania in 2015

Cele mai profitabile 200 de companii din Romania au avut anul trecut un castig total de aproximativ 25,7 miliarde lei 5,7 mld. euro), in crestere cu 48,6% fata de 2014, conform datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului. continuă pe Wall-Street Ro

Colectie inedita cu cele mai vechi permise de conducere din Romania. Timisoreanul Francisc Keller detinea, in 1927, carnet pentru a conduce un Ford T

Timisoreanul Vlad Capotescu detine o colectie impresionanta de permise de conducere. Cel mai ,,vechi,, permis dateaza din anul 1927, iar cel mai ,,nou,, din anul 1944.

INFOGRAFIE Harta impozitelor pe profit: Romania are printre cele mai reduse cote de taxare a rentabilitatii firmelor din UE

Companiile din Romania se bucura de unul dintre cele mai reduse impozite pe profit, atat la nivel european, cat si mondial, arata un studiu asupra economiilor globale majore realizat de UHY - reteaua internationala de contabilitate si consultanta fiscala.

Robert Negoita, Emil Boc si Olguta Vasilescu, primarii alesi cu cele mai multe voturi; la polul opus, un edil cu 66 de voturi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este edilul ales cu cele mai multe voturi din Romania, cu exceptia celor pentru Primaria Capitalei, avand aproape 75. 000 de voturi, si este urmat de Emil Boc, la Cluj, Lia Olguta Vasilescu, la Craiova, in timp ce,.

Depozitul pagubos, un nou produs bancar. Cele mai multe banci ofera dobanzi reale negative la depozite

Pentru 1. 000 de lei depusi acum la orice banca din Romania timp de un an, un deponent poate castiga maxim 16 lei sau poate pierde chiar 66 de lei, doar trei banci oferind un castig real pozitiv, arata analistii Finzoom.

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

De cele mai multe ori asteptam de la altii sa ne aduca un cadou. Nu ne dam seama, insa, ca ne putem face singuri cadouri, mult mai de pret decat obiectele. Iata care sunt cele mai frumoase cadouri pe care ti le.

FOTO+ VIDEO. TOP 10 cele mai SINISTRE boli din istoria medicinei

Va temeti de o moarte dureroasa, de o amputare a picioarelor sau a mainilor si, mai rau, sa vi se spuna ca aveti lepra? Oamenii de stiinta au realizat o lista cu cele mai sinistre boli din toate timpurile, de la o bacterie care va devoreaza chipul pana la viermi care patrund in ochi si provoaca orbirea ireversibila. Este vorba de un scurt documentar postat pe canalul Youtube, care a avut deja zeci de milioane de vizualizari in cateva zile. Clipul prezinta, astfel, topul celor mai infricosatoare maladii din istoria medicinei.

VIDEO Transalpina a fost deschisa: ce restrictii au ramas pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara

Traficul rutier pe Transalpina, una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara, a fost redeschis, dupa aproape opt luni in care drumul ce strabate zona de granita a judetelor Hunedoara, Alba, Valcea, Sibiu si Gorj a fost interzis.

Cele mai bune proiectoare pentru a urmari Euro 2016

Euro 2016 aproape a inceput, iar in cazul in care vrei sa-ti cumperi un proiector, poti beneficia de cateva reduceri importante. Proiectoarele au progresat enorm in ultimii ani, astfel ca in prezent, avem atat de multe produse, incatalegerea unui model potrivit pentru tine este, de cele mai multe ori, extrem de dificila. in cazul in [].

Cele mai frecvente greseli pe care le faci cand te speli pe cap

Nu esti multumita de felul in care arata parul tau, desi tu consideri ca te ocupi suficient de mult timp de el? E clar ca faci anumite greseli. in acest articol, Arabella Zadic puncteaza care sunt 7 dintre cele mai frecvente greseli pe care le faci atunci cand iti speli parul si care iti pot afecta in mod evident frumusetea coafurii.

Cele mai simple gogosi

Cele mai simple gogosi le poti prepara dupa aceasta reteta. Foloseste pentru prajitul gogosilor doar ulei de floarea-soarelui! Acesta fumega doar la temperaturi foarte mari si are un gust neutru!.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )