Libnet.ro
UNICEF

00:07

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Unde a uitat o blonda telefonul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Unde a uitat o blonda telefonul

O blonda in troleibuz. La un moment dat ii suna telefonul mobil. Ea incepe sa-l caute: in buzunar, in geanta, insa nu-l gaseste. In cele din urma spune: La naiba! Sigur l-am uitat la serviciu! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Naturala

O blonda merge la doctor si se plange ca o dor toate. -D-le doctor, daca ma ating cu degetu pe cap ma doare, daca ma ating pe picior ma doare, daca ma ating pe burta iara ma doare. ma dor toate. ce am? Dr:Esti blonda.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: O pereche de manusi

Doua blonde se uitau cu interes la o pereche de manusi din cauciuc dintr-o vitrina. - La ce or fi bune manusile astea? - Eh, cum la ce?! Te poti spala pe maini fara sa te.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dialog pe strada

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine . - Nu ma supar. Este langa fabrica de confectii. - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Haine de petrecere

Bula primeste o invitatie la o petrecere. Pe invitatie scria ca se intra doar cu cravata neagra. Cand a ajuns, insa, spre surprinderea lui, ceilalti mai purtau si camasa si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Limba germana

Un ardelean, Ion, care voia sa plece in Germania il intreaba pe un vecin de-al lui ce sa faca deoarece nu stie limba germana. Nu-i bai. Limba germana-i ca la noi, doar ca tre sa vorbesti mai rar. Zis si.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La petrecere

Bula primeste o invitatie la o petrecere. Pe invitatie scria ca se intra doar cu cravata neagra. Cand a ajuns, insa, spre surprinderea lui, ceilalti mai purtau si camasa si.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Doi indragostiti

Doi moldoveni indragostiti stau pe o banca intr-un parc: - Marie, vrei sa-ti arat Ursa Mare? - Mai Ioane, aici, de fata cu atata lume? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Spitalul

-Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Luna sau Londra?

Doua blonde stau de vorba - Prima blonda o intreaba pe cea de-a doua blonda. - Auzi fata , care crezi tu ca e mai departe : Luna sau Londra ? - Da proasta mai esti, femeie.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ce vrea sa stie un copil de la un politist

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )