Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai tari birouri din lume! Ti-ai dori sa muncesti acolo!

ADPM ADPM,
Cele mai tari birouri din lume! Ti-ai dori sa muncesti acolo!

S-a auzit adesea ca birourile in care muncesc angajatii de la Facebook, Google sau Nokia sunt cele mai tari din lume. Dar nu sunt nici pe departe singurele. continuă pe ADPM

Cele mai tari amicale din pauza competitionala de iarna si rezultatele lor

Pana la debutului returului din Liga I, pasionatii de fotbal se pot delecta cu amicalele pe care echipele lor preferate le sustin in pauza competitionala de iarna. in continuare, va prezentam cele mai interesante meciuri programate.

TOP cei mai fericiti elevi si cele mai bune scoli din lume. Pe ce loc se afla Romania

Cei mai fericiti elevi sunt elevii din Singapore. Tot acolo sunt si cele mai bune scoli. Asa arata un clasament international facut in 65 de state. La coada clasamentului, se afla elevii sud coreeni.

Cele mai tari duete feminine ale tuturor timpurilor

De la Celine Dion si Barbara Streisand, Whiteny Houston si Mariah Carey sau Beyonce si Lady Gaga, iata care sunt cele mai tari duete feminine ale tuturor timpurilor!.

Un oligarh chinez vrea sa construiasca cea mai inalta cladire din lume in doar 6 luni

Un multi-milionar chinez, Zhang Yue, a declarat ca va construi cea mai inalta cladire din lume in decurs de doar sase luni, in ciuda avertismentului formulat de autoritati, privind normele de.

Londra a fost cea mai vizitata metropola din lume in 2013, detronand Parisul

Parisul a fost detronat din pozitia de cea mai vizitata metropola din lume in 2013, Londra depasind anul precedent pragul de 16 milioane de turisti. Potrivit unor statistici citate de Le Figaro, cei mai multi.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE in 2013. PSD se lauda cu ieftiniri

Vesti proaste pentru economie. Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din Uniune. Potrivit datelor Eurostat, preturile au crescut anul trecut cu 3,2%, situatie la care suntem egalati doar de.

SURPRIZA: Messi nu se afla in cel mai bun 11 din lume, votat de fanii UEFA. ...

Fanii si cititorii site-ului oficial al UEFA au votat incepand din 2001, in fiecare an, echipa ideala, alegand pentru fiecare post cate un jucator. Desi considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, Lionel Messi, nu a fost votat in echipa anului 2013. Rivalitatea dintre Ronaldo si Messi atinge cote maxime pe toate planurile, inclusiv atunci cand vine vorba de preferintele suporterilor. Castigator al Balonului de Aur 2013, Ronaldo si-a asigurat un loc in 11-le ideal al fanilor, .

VIDEO TOP Eurostat: Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania si Estonia au inregistrat in decembrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,2% pe ultimele 12 luni, cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat joi Oficiul European de Statistica Eurostat. Indicatorul se refera la rata medie a inflatiei pe ultimele 12 luni, pana in decembrie 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni.

Eurostat: Romania, cele mai mari scumpiri din UE, in 2013.

Tara noastra, la concurenta cu Estonia, a inregistrat la sfarsitul anului trecut cea mai mare rata de crestere medie a preturilor de consum, respectiv 3,2%, conform Oficiului European de Statistica Eurostat. Pe urmatorul loc se situeaza Olanda si Marea Britanie, cu 2,6%. Este vorba despre rata medie a inflatiei pe cele 12 luni din 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni. Citeste si: Romanii printre cei mai .

Airbus Beluga: cum arata cel mai ciudat avion din lume

Vizitatorii orasului Toulouse au mari sanse sa vada cu proprii ochi una dintre cele mai neobisnuite aeronave din lume. Cunoscut sub numele Beluga, datorita asemanarii cu o balena alba, avionul joaca un rol esential in aviatia europeana.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )