Libnet.ro
UNICEF

21:00

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE in 2013. PSD se lauda cu ieftiniri

B1 B1,
Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE in 2013. PSD se lauda cu ieftiniri

Vesti proaste pentru economie. Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din Uniune. Potrivit datelor Eurostat, preturile au crescut anul trecut cu 3,2%, situatie la care suntem egalati doar de. continuă pe B1

VIDEO TOP Eurostat: Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania si Estonia au inregistrat in decembrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,2% pe ultimele 12 luni, cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat joi Oficiul European de Statistica Eurostat. Indicatorul se refera la rata medie a inflatiei pe ultimele 12 luni, pana in decembrie 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni.

Eurostat: Romania, cele mai mari scumpiri din UE, in 2013.

Tara noastra, la concurenta cu Estonia, a inregistrat la sfarsitul anului trecut cea mai mare rata de crestere medie a preturilor de consum, respectiv 3,2%, conform Oficiului European de Statistica Eurostat. Pe urmatorul loc se situeaza Olanda si Marea Britanie, cu 2,6%. Este vorba despre rata medie a inflatiei pe cele 12 luni din 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni. Citeste si: Romanii printre cei mai .

Globul de aur 2014 a avut cele mai bune audiente din ultimii zece ani

Cea de-a 71-a editie a premiilor Globurile de Aur, difuzata, duminica, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audiente din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie Los Angeles Times. O mare parte din acest succes s-a datorat celor doua prezentatoare, Tina Fey si Amy Poehler.

Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

Copenhaga, Amsterdam si Viena ocupa primele trei locuri in topul din 2013 al celor mai inteligente orase din Europa intocmit de specialistul american Boyd Cohen. Acesta include in top orasele care dezvolta si pun in practica cele mai inovatoare idei in domeniul infrastructurii, tehnologiei sau antreprenoriatului. Prima clasata, Copenhaga, este cunoscuta drept cea mai verde metropola din lume, avand, la nivel mondial, una dintre cele mai reduse amprente de carbon pe cap de locuitor. Copenhaga .

Globul de aur 2014: audientele au inregistrat cele mai mari cifre din ultimii zece ani

Cea de-a 71-a editie a premiilor Globurile de Aur, difuzata, duminica, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audiente din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie Los Angeles Times. O mare parte din acest succes s-a datorat celor doua prezentatoare, Tina Fey si Amy Poehler.

Business report: Cele mai bune plasamente din 2014: In ce investesti, sa obtii castig maxim; Populatia va consuma doar curent ieftin, nuclear si hidro. Cum vor supravietui termocentralele Romaniei; Muncitorii si bancherii, cautati in strainatate. Este ba

Trei puncte de pornire pentru economia anului 2014. Cheia va fi productivitatea muncii. Reducerea ratei dobanzii de politica monetara la inceput de an pana la nivelul de 3,75% va avea rolul de a determina bancile sa reduca dobanzile la creditele acordate. Dentistul de lux care a pariat 1 mil. euro pe intoarcerea acasa, din Elvetia. Decizia de a pune pe picioare o clinica stomatologica in Romania, in 2011, a venit dupa o experienta anterioara de antreprenor.

Cele mai tari amicale din pauza competitionala de iarna si rezultatele lor

Pana la debutului returului din Liga I, pasionatii de fotbal se pot delecta cu amicalele pe care echipele lor preferate le sustin in pauza competitionala de iarna. in continuare, va prezentam cele mai interesante meciuri programate.

Arsenie reprezinta Romania la cel mai important festival din America de Sud!

Cea de-a 55-a editie a celui mai important festival muzical din America de Sud, Vina del Mar, se va desfasura.

Sefii cei mai cuminti. Directorii din CNADNR au primit de Craciun prime de 200.000 de euro

Sefii din CNADNR au primit de Craciun prime de 200. 000 de euro, scrie Sursa Zilei. Seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Narcis Neaga, i-a recompensat pe directorii care.

Cele mai scumpe autostrazi din Romania: Comarnic-Brasov devine cea mai costisitoare sosea de pana acum

Cu o retea de aproximativ 630 de kilometri de autostrazi, Romania se afla printre statele Uniunii Europene cu cele mai mari tarife practicate raportat la numarul de kilometri ai soselei, reusind ca valoarea contractelor sa fie si de 10 ori mai mare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )