Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai utile aplicatii mobile pentru pescuit si vanatoare.

România Liberă România Liberă,
Cele mai utile aplicatii mobile pentru pescuit si vanatoare.

Telefonul mobil poate fi foarte util pentru pasionatii de pescuit sau vanatoare care in perioada de vara profita de timpul liber pentru a se concentra asupra hobby-urilor personale. Printre cele mai populare aplicatii mobile dedicate hobby-urilor se numara cele cu sfaturi pentru pescuit, care includ detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri sau tehnici. Pescuit Crap, disponibila atat in magazinul virtual Google Play, cat si in AppStore, este cu siguranta cea mai complexa aplicatie . continuă pe România Liberă

Solutiile de management al riscului, printre cele mai cautate de banci

Institutiile financiare, fie ele banci sau fonduri de investitii, cauta solutii software care sa le permita sa isi administreze cat mai bine multitudinea de riscuri la care sunt expuse, potrivit Simonei Irimie, Manager in cadrul departamentului Professional Services al Misys Romania, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii informatice pentru sectorul financiar.

FOTO VIDEO Cum foloseste National Geographic drone si roboti pentru cele mai bune imagini cu leii din Africa

National Geographic ramane un nume de referinta in ceea ce priveste fotografiile realizate in salbaticie, printre cele mai mari sau sangeroase animale. Acum, fotografii celebrei publicatii se folosesc de drone si roboti pentru a ajunge cat mai aproape de subiectul lor si pentru a captura intr-un aparat foto momente memorabile si spectaculoase.

Femeile, cele mai solicitate pe piata muncii. 88 de posturi sunt libere in industria confectiilor

Peste 200 de locuri de munca pun angajatorii la bataie in aceste zile pentru persoanele aflate in cautarea unui job. Cele mai multe oferte, 88 de posture libere, sunt destinate femeilor care au o calificare in domeniul confectiilor.

Cele mai frumoase sosele europene si cele mai bune masini pentru ele: Transfagarasan este pe lista

Sunt sosele care te duc la destinatie si sosele care sunt destinatia, scriu jurnalistii americani de la details. com care au numit si Transfagarasanul in top cinci cele mai frumoase drumuri europene. Ce masini ar conduce americanii pe aceste sosele.

Cele mai bune uleiuri esentiale pentru aceasta vara

Uleiurile esentiale ne pot ajuta sa depasim, fara eforturi, majoritatea problemelor cu care ne confruntam, in mod obisnuit, vara. De la enervantii tantari, pana la senzatia de picioare grele si insomnii, toate pot fi indepartate cu ajutorul aromaterapiei, spun specialistii.

RAPORT: Cele mai mari banci europene, obligate sa isi reduca activele cu 660 de MILIARDE de euro

Cele mai mari banci europene trebuie sa isi reduca activele cu 661 miliarde de euro si sa genereze capital suplimentar de 47 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani, pentru a respecta noile reglementari meni.

CONCURS. Codul lui da Vinci, unul dintre cele mai citite romane ale lumii.

Romanul Codul lui Da Vinci a devenit unul dintre cele mai citite romane ale lumii, cu vanzari mondiale de peste 82 de milioane de exemplare, iar Dan Brown autorul care a reusit sa schimbe conceptia despre tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial. Subiectele controversate pe care Dan Brown le-a propus in romanul Codul lui Da Vinci au dus la o mediatizare fara precedent, facand din roman o lectura obligatorie. Nelson DeMille a declarat dupa citirea .

Brompton Road, una dintre cele mai vechi statii de metrou din Londra, va fi scoasa la vanzare

Brompton Road, una dintre cele mai vechi statii de metrou din Londra, care dateaza de peste 100 de ani, va fi scoasa la vanzare. Decizia ii apartine ministrului britanic al Apararii, hotarat sa vanda.

Cele mai mari gafe vestimentare ale barbatilor, in vacanta

Sapca de baseball decolorata, camasa cu imprimeu tip Hawai, incaltamintea sport uzata si tricourile cu slogane sunt cele mai mari gafe vestimentare pe care le poate face un barbat atunci cand merge in vacanta, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie.

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )