Libnet.ro
UNICEF

06:15

CONCURS. Codul lui da Vinci, unul dintre cele mai citite romane ale lumii.

România Liberă România Liberă,
CONCURS. Codul lui da Vinci, unul dintre cele mai citite romane ale lumii.

Romanul Codul lui Da Vinci a devenit unul dintre cele mai citite romane ale lumii, cu vanzari mondiale de peste 82 de milioane de exemplare, iar Dan Brown autorul care a reusit sa schimbe conceptia despre tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial. Subiectele controversate pe care Dan Brown le-a propus in romanul Codul lui Da Vinci au dus la o mediatizare fara precedent, facand din roman o lectura obligatorie. Nelson DeMille a declarat dupa citirea . continuă pe România Liberă

Brompton Road, una dintre cele mai vechi statii de metrou din Londra, va fi scoasa la vanzare

Brompton Road, una dintre cele mai vechi statii de metrou din Londra, care dateaza de peste 100 de ani, va fi scoasa la vanzare. Decizia ii apartine ministrului britanic al Apararii, hotarat sa vanda.

Una dintre cele mai bune interpretari ale spectaculosului Reqviem de Verdi, cu dirijorul Antonio Pappano, un superman la muzicii la pupitru, in Festivalul Enescu

Antonio Pappano, un dirijor aflat in top zece cei mai bine cotati muzicieni ai lumii, director muzical al celebrei Royal Opera House din Covent Garden, unde a inregistrat inclusiv cu soprana Angela Gheorghiu, va.

Razboiul civil din Irak continua cu si mai multe victime.

Unul dintre cele mai sangeroase razboaie civile, cel dintre sunnitii si siitii din Irak, a facut noi victime. Cel putin 50 de oameni si-au pierdut viata si peste 140 au fost ranite la Bagdad, in noua atentate separate cu masini-capcana, comise sambata seara cu prilejul sarbatorii de sfarsit al Ramadanului, au informat surse medicale si de politie, informeaza Reuters. Atentatele, aproape simultane, au lovit mai multe cartiere din Bagdad, majoritatea locuite de siiti. Ramadanul a fost .

Cea mai mare statuie ecvestra din Romania poate fi admirata in Parcul I.O.R. Cat masoara constructia

Parcul Titan din Capitala s-a transformat, sambata, in unul dintre cele mai cautate locuri din Sectorul 3, atunci cand a fost adusa si expusa cea mai mare statuie ecvestra din Romania.

Suporterii FC Rapid continua greva foamei: Unul dintre ei a lesinat

Unul dintre suporterii rapidisti aflati in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu a lesinat luni dupa-amiaza, la 5 zile de la startul protestului. Florin Alexandru, baiatul care are probleme.

Serena Williams, dupa ce a invins-o pe Sorana: Sorana este una dintre cele mai dragute fete din circuit si are un viitor stralucitor

Sportiva americana Serena Williams, numarul unu WTA, a imbratisat-o pe Sorana Cirstea dupa finala turneului de la Toronto, duminica seara, si i-a spus romancei sa nu fie trista, precizand ca e foarte tanara si o jucatoare foarte buna, informeaza wtatennis. com.

Lumea showbizz-ului este in SOC. Ce s-a intamplat cu unul din cei mai indragiti actori din serialul Friends

Urmarit de milioane de telespectatori din intreaga lume, serialul american Friends a castigat numeroase premii si a stabilit noi recorduri pentru sitcomurile americane. Unul din cei mai indragiti actori din.

Cele mai utile aplicatii mobile pentru pescuit si vanatoare.

Telefonul mobil poate fi foarte util pentru pasionatii de pescuit sau vanatoare care in perioada de vara profita de timpul liber pentru a se concentra asupra hobby-urilor personale. Printre cele mai populare aplicatii mobile dedicate hobby-urilor se numara cele cu sfaturi pentru pescuit, care includ detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri sau tehnici. Pescuit Crap, disponibila atat in magazinul virtual Google Play, cat si in AppStore, este cu siguranta cea mai complexa aplicatie .

RAPORT: Cele mai mari banci europene, obligate sa isi reduca activele cu 660 de MILIARDE de euro

Cele mai mari banci europene trebuie sa isi reduca activele cu 661 miliarde de euro si sa genereze capital suplimentar de 47 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani, pentru a respecta noile reglementari meni.

FOTO VIDEO Cum foloseste National Geographic drone si roboti pentru cele mai bune imagini cu leii din Africa

National Geographic ramane un nume de referinta in ceea ce priveste fotografiile realizate in salbaticie, printre cele mai mari sau sangeroase animale. Acum, fotografii celebrei publicatii se folosesc de drone si roboti pentru a ajunge cat mai aproape de subiectul lor si pentru a captura intr-un aparat foto momente memorabile si spectaculoase.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )