Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai vizionate filme, legal, pe internet, la sfarsit de an!

ADPM ADPM,
Cele mai vizionate filme, legal, pe internet, la sfarsit de an!

La finalul anului, cele mai vizionate filme, legal, pe internet, sunt The Hobbit: The Battle of the Five Armies, Unbroken si Into The Woods. Iata aici clasamentul complet! . continuă pe ADPM

VIDEO Top 10 - cele mai vizionate filme in Romania, in 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

Top 10 cele mai vizionate filme in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al.

Topul celor mai vizionate filme in Romania in anul 2014: Lupul de pe Wall Street conduce clasamentul

Cel mai vizionat film al anului din Romania este Lupul de pe Wallstreet. Aproape 300. 000 de romani au facut coada la cinema pentru a il vedea. Iar la distanta mica pe locul doi se afla pelicula Interstellar,.

Topul celor mai vizionate filme in cinematografele din Romania in 2014

Filmul Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street, regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in cinematografe in 2014.

Jennifer Lawrence, primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014, potrivit unui clasament anual realizat de editorii revistei Forbes.

Top trei actori ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in2014, arata un clasament anual realizat de editorii revistei Forbes si preluat de Mediafax.

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, pe primul loc

Al doilea an la rand cand un meci intre Stan si Nole intra in Top 5 de final de an, dupa ce clasicul din 2013 se instala confortabil in fruntea clasamentului. Rivalitatea celor doi e printre cele mai captivante la nivel de Slam, in ultimii ani: memorabilul maraton de la AO 2013 a fost urmat de un alt thriller de cinci seturi la US Open, de fiecare data Djokovic gasind cumva o metoda de a razbi. Nu si acum.

Retailerii de moda au continuat extinderea pe piata romaneasca in 2014. HM a deschis cele mai multe magazine, Zara niciunul

Marile retele de fashion au continuat in acest an extinderea retelelor pe piata romaneasca, retailerul suedez HM si cel polonez de incaltaminte CCC inregistrand cele mai multe deschideri de magazine, in timp ce, la polul opus, grupul spaniol Inditex nu a deschis nicio noua unitate Zara sau Bershka.

Bogdan Chirieac, la Esential: Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic

Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic, a declarat analistul Bogdan Chirieac, invitat in editia de luni a emisiunii Esential, de la Antena 3. La fel cum a fost si este.

FOTO Cele mai frumoase fotografii din spatiu ale anului

Anul 2014 a fost unul in care oamenii au trimis ocapsula spatiala pe o cometasi am studiat planeta Marte. De asemenea, in anul acesta au fost realizate imagini spectaculoase cu spatiul. Iata cele mai bune 10 imagini.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )