Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bogdan Chirieac, la Esential: Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac, la Esential: Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic

Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic, a declarat analistul Bogdan Chirieac, invitat in editia de luni a emisiunii Esential, de la Antena 3. La fel cum a fost si este. continuă pe Antena3

Dinu Gheorghe: Discutam cu trei antrenori, Pustai este unul dintre ei. Acum la Rapid sunt noua jucatori sub contract, vom completa lotul pana la 24

Dinu Gheorghe, fost conducator al clubului Astra Giurgiu care urmeaza sa preia functia de presedinte al FC Rapid, a declarat, luni, ca in momentul de fata exista trei variante pentru postul de antrenor al echipei Rapid, tehnicianul Cristian Pustai fiind doar una dintre acestea, informeaza Mediafax.

Romania este al doilea mare exportator de grau in Egipt: Franta, principalul exportator

Romania este a doua mare piata de achizitii pentru autoritatile egiptene, cu livrari de 780. 000 tone grau. Egiptul, cel mai mare importator de grau la nivel mondial, a cumparat in a doua jumatate a anului 2,9.

Romania este al doilea mare exportator de grau in Egipt, inaintea Rusiei

Egiptul, cel mai mare importator de grau la nivel mondial, a cumparat in a doua jumatate a anului 2,9 milioane de tone de grau, Romania fiind a doua mare piata de achizitii pentru autoritatile egiptene, cu livrari de 780. 000 tone, scrie Mediafax .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )