Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un celebru CRAI din Capitala a fost arestat, dupa ce si-a sechestrat si batut iubita (VIDEO)

B1 B1,
Un celebru CRAI din Capitala a fost arestat, dupa ce si-a sechestrat si batut iubita (VIDEO)

Lumea mondena din Bucuresti este in stare de soc. Unul din cei mai bine cotati crai din Capitala este in arest la domiciliu. Afaceristul iranian Aslan Sadeghi este acuzat ca ar fi batut si sechestrat. continuă pe B1

Barbatul cu probleme psihice care a injunghiat mortal o femeie pe o strada din Mioveni a fost arestat preventiv

Barbatul cu probleme psihice care a injunghiat mortal, vineri dimineata, o femeie pe care nu o cunostea pe o strada din localitatea argeseana Mioveni a fost arestat preventiv pentru treizeci de zile, dupa ce magistratii Tribunalului Arges au admis propunerea procurorilor, scrie News. ro. Decizia nu este definitiva.

inca o persoana a fost arestata, dupa atacul de la Palatul Buckingham

Un barbat de 30 de ani a fost arestat duminica in vestul Londrei, in legatura cu atacul asupra politistilor in fata Palatului Buckingham, atac ce a avut loc vineri seara, a anuntat duminica.

Atacatorul de la Londra a fost arestat

Barbatul cu un cutit care a atacat politisti britanici vineri seara in fata Palatului Buckingham din Londra a fost arestat in cadrul legii antiteroriste, a precizat politia londoneza intr-un.

Bucuresteanul suspectat ca a corupt sexual o fata de 12 ani pe care a incurajat-o sa se sinucida si sa-si ucida parintii a fost arestat preventiv

Bucuresteanul de 27 de ani, suspectat ca a corupt sexual o fata de 12 ani racolata pe Facebook, pe care a incurajat-o sa se sinucida si sa-si ucida parintii, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, de Tribunalul Timis, fiind acuzat de pornografie infantila si corupere sexuala.

Au inceput lucrarile la sediul unic in care se vor muta in 2019 toti cei 3.000 de angajati ai Groupe Renault din Capitala. Dezvoltatorul Globalworth va investi cateva zeci de milioane de euro

Luni au inceput oficial in cartierul Militari din Capitala lucrarile la noua sediul unic care va gazdui cei 3. 000 de angajati ai Renault care acum lucreaza in cinci locuri din Bucuresti. Sediul cu sapte etaje si 1. 000 de locuri de parcare ar trebui sa fie gata la inceput e 2019 si in cateva saptamani din acel moment se vor muta angajatii, inclusiv cei de la Centrul de Design. Valoarea investitiei nu a fost comunicata, insa Dimitris Raptis, CEO al dezvoltatorului imobiliar GlobalWorth, a confirmat ca este in jurul a 50 milioane euro.

Circulatia tramvaielor pe linia 41 din Capitala, suspendata sambata si duminica pentru revizie tehnica

Circulatia tramvaielor pe linia 41 din Capitala va fi suspendata sambata si duminica pentru revizia tehnica anuala, iar pentru preluarea calatorilor de pe acest traseu Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) infiinteaza linia de autobuze 641, care.

Imaginile unui dezastru ecologic pe Lacul Morii, din Capitala. Sunt mii de pesti morti - VIDEO

Dezastru ecologic pe Lacul Morii, din Capitala. Mii de pesti morti au ajuns pe malurile lacului, imaginea fiind una dezolanta. De asemenea, vorbim si despre un risc urias pentru.

Presedinte pakistanez arestat dupa 20 de ani de ancheta

Fostul presedinte pakistanez, Asif Ali Zardari a fost achitat, sambata dupa un proces de coruptie care a durat aproape 20 de ani si in care au fost audiati peste 40 de martori, informeaza.

VIDEO Un barbat inarmat cu un cutit a fost arestat la Londra, in fata palatului regal

Politia britanica a arestat, vineri seara, in fata Palatului Buckingham, la Londra, un barbat inarmat cu un cutit, scrie Reuters, care citeaza autoritatile. Barbatul este suspectat de atac asupra politiei si vatamare corporala grava, dupa ce in timpul retinerii au fost raniti usor doi politisti.

Barbatul care a atacat doi politisti in fata Palatului Buckingham si care a fost arestat a strigat mereu Allahu Akbar

Barbatul care a atacat, vineri, cu o maceta doi politisti in fata Palatului Buckingham a fost auzit strigand in repetate randuri Allahu Akbar, scrie Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )