Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Un barbat inarmat cu un cutit a fost arestat la Londra, in fata palatului regal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un barbat inarmat cu un cutit a fost arestat la Londra, in fata palatului regal

Politia britanica a arestat, vineri seara, in fata Palatului Buckingham, la Londra, un barbat inarmat cu un cutit, scrie Reuters, care citeaza autoritatile. Barbatul este suspectat de atac asupra politiei si vatamare corporala grava, dupa ce in timpul retinerii au fost raniti usor doi politisti. continuă pe Hotnews

Alerta la Palatul Buckingham! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat doi ofiteri de politie - VIDEO

Palatul Buckingham este inconjurat de politisti, dupa ce un barbat inarmat cu un cutit a atacat doiofiteri de politie, la doar cativa metri distanta de turisti, potrivit.

ALARMA in Belgia! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat doi soldati (FOTO)

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat doi soldati din Bruxelles, conform politistilor care au securizat si evacuat zona. Atacatorul a fost impuscat mortal pe bulevardul Emile-Jacqmain, in jurul.

Bucuresteanul suspectat ca a corupt sexual o fata de 12 ani pe care a incurajat-o sa se sinucida si sa-si ucida parintii a fost arestat preventiv

Bucuresteanul de 27 de ani, suspectat ca a corupt sexual o fata de 12 ani racolata pe Facebook, pe care a incurajat-o sa se sinucida si sa-si ucida parintii, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, de Tribunalul Timis, fiind acuzat de pornografie infantila si corupere sexuala.

TEROARE la Londra in aceasta seara! ATAC armat!

Palatul Buckingham este inconjurat de politisti, dupa ce un barbat inarmat cu o sabie a atacat doiofiteri de politie, la doar cativa metri distanta de turisti, potrivit BBC. Politia.

Politia olandeza ancheteaza cu privire la camioneta cu butelii de gaz inmatriculata in Spania al carei sofer a fost arestat in urma unei informatii de la politia spaniola

Politia olandeza ancheteaza cu privire la o camioneta inmatriculata in Spania, in care se aflau cateva butelii de gaz si pe al carei sofer l-a arestat - un spaniol, miercuri, dupa ce un concert de rock a fost anulat la Rotterdam, in vestul tarii, in legatura cu o alerta terorista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )