Libnet.ro
UNICEF

18:15

Celine Dion, lovita de o noua tragedie. Fratele artistei este pe moarte

Antena3 Antena3,
Celine Dion, lovita de o noua tragedie. Fratele artistei este pe moarte

Celine Dion trece printr-o noua tragedie. Dupa ce sotul ei, Rene Angelil, a pierdut lupta cu cancerul, vestea in legatura cu starea de sanatate tot mai precara a fratelui ei, Daniel, a cazut ca un traznet. continuă pe Antena3

Sotul lui Celine Dion a murit

Sotul lui Celine Dion a murit. Rene Angelil, cel care i-a ghidat cariera inca din adolescenta, s-a stins din viata in urma unei crunte lupte cu cancerul. Artista i-a fost tot timpul alaturi si si-a neglijat cariera pentru a-l ingriji.

Celine Dion, in doliu! Sotul ei, Rene Angelil, a murit

Momente de triste pentru Celine Dion. Rene Angelil, sotul cantaretei, a murit, joi dimineata, la varsta de 73 de ani,.

Celine Dion si Rene Angelil, irepetabila iubire. Un basm cu final tragic

A fost poate cel mai frumos basm modern, dar s-a sfarsit. Rene Angelil, cel care i-a fost lui Celine Dion sot, dar si mentor, a incetat din viata. Avea 73 de ani cand cancerul l-a rapus, dar traise o uluitoare poveste de dragoste cu cantareata mai tanara cu 26 de ani decat el.

Sotul cantaretei Celine Dion a murit

Rene Angelil, sotul cantaretei Celine Dion, a murit, joi dimineata, la varsta de 73 de ani, a confirmat cantareata intr-o postare pe pagina ei de Facebook.

Cancerul mai face o victima celebra. Sotul lui Celine Dion a murit

Sotul si impresarul lui Celine Dion, Rene Angelil, a murit la varsta de 73 de ani, anunta Europe 1, care citeaza un anunt postat pe contul de Facebook al cantaretei. Acesta s-a stins din viata la resedinta.

Celine Dion, in doliu. Sotul ei, Rene Angelil, a murit

Rene Angelil, sotul cantaretei Celine Dion, a incetat din viata, joi, dupa o indelunga suferinta. Decesul sau a fost confirmat de revista People, citand un comunicat de presa transmis de familie. Rene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )