Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un centru scolar pentru copii cu deficiente din Buzau intra in reabilitare cu fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Un centru scolar pentru copii cu deficiente din Buzau intra in reabilitare cu fonduri europene

Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Buzau, unde invata sute de elevi cu deficiente din judet, va fi reabilitat cu fonduri europene. Cunoscut in trecut ca Scoala Ajutatoare de Baieti, centrul din municipiul Buzau va fi reabilitat la standarde ultra-moderne, printr-o investitie pe peste 3 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Imagini cu dezastrul din salile de curs ale unui liceu din Buzau - VIDEO

Aproape 400 de elevi ai unui liceu din Buzau invata in conditii de neinchipuit! in salile de curs este igrasie iar parchetul a mucegait aproape tot. Situatia periculoasa pentru copii a fost confirmata de.

Piata hainelor pentru copii, competitiva si cu potential. Cum performeaza franciza Next in Romania

Competitia pe segmentul articolelor de imbracaminte pentru copii a devenit din ce in ce mai mare tocmai pentru ca este o piata cu potential, considera Victoria Houghton, administrator Next Romania. Brandul britanic a fost adus in Romania in sistem de.

Primaria din Constanta se chinuie de doi ani sa refaca locurile de joaca pentru copii

Primaria din Constanta se chinuie de doi ani sa refaca locurile de joaca pentru copii. Toate au fost inchise pentru ca erau pline de gunoaie, toboganele erau gaurite, leaganele ruginite si balansoarele mai.

Stirile ProTV: Milioane de euro pe seama copiilor. Ce am gasit in mezeluri si branzeturi pentru copii

Industria alimentara castiga anual milioane de euro din produsele vandute pentru copii. Dar in ambalajele atragatoare se poate ascunde acelasi continut ridicat de substante chimice alimentare, acuza organizatiile de protectia consumatorului.

Eroii Zilei. Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii

Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii este in plina desfasurare. Este vorba despre un proiect de educatie prin teatru care se adreseaza elevilor si dar si cadrelor.

CUMPLIT: Un barbat s-a aruncat iN FATA TRENULUI, in gara din Buzau!

Tragedie in gara din Buzau, dupa ce un barbat in varsta de 45 de ani si-a pus capat vietii aruncandu-se in fata trenului. El a fost lovit in plin de locomotiva, iar martorii la incident spun ca si-ar.

Rusia condamna NATO pentru dezmembrarea INF, din cauza sistemului balistic amplasat n Romnia si a celui care va fi amplasat n Polonia

NATO poarta pe umeri responsabilitatea directa pentru dezmembrarea Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), avand in vedere instalarea sistemelor balistice americane in Romania si Polonia, a spus Ministerul rus de Externe, relateaza TASS.

nca o lovitura dura pentru industria auto din Marea Britanie: Nissan renunta la producerea modelului X-Trail n Sunderland

Constructorul japonez de automobile Nissan a anuntat ca renunta la producerea unuia dintre modelele sale, crossoverul X-Trail, in uzina sa din Sunderland nord-estul Angliei), cea mai mare pe care o detine in Europa, invocand indirect Brexitul, scrie AFP.

Veste buna pentru companiile europene din industria de aparare! Germania REFUZA aeronavele F-35

Un oficial din Ministerul german al Apararii a afirmat ca avionul F-35 Joint Strike Fighter nu este finalist in cursa pentru inlocuirea flotei de avioane Tornado, conform site-ul AugenGeradeaus, transmite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )