Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cercetatoare romanca de la NASA: Romania are resursele intelectuale pentru a participa la schimbarile legate de domeniul stiintifico-fantastic

B1 B1,
Cercetatoare romanca de la NASA: Romania are resursele intelectuale pentru a participa la schimbarile legate de domeniul stiintifico-fantastic

Romania are resursele intelectuale pentru a participa la schimbarile legate de domeniul stiintifico-fantastic. in plus, tara noastra este pregatita sa participe inclusiv la nasterea unei economii a. continuă pe B1

Cercetatoare romanca de la NASA: Romania se poate implica in economia universului

Viitorul navaleste peste omenire, iar lucruri care par astazi de domeniul stiintifico-fantastic se pot produce fara probleme peste 10 ani. Romania are resursele intelectuale pentru a participa la aceste transformari, inclusiv la nasterea unei economii a spatiului cosmic. Acesta este mesajul cu care a venit la Cluj, orasul in care a absolvit Facultatea de Fizica, tanara Ioana Cozmuta, care este unul dintre cei mai reputati cercetatori din Silicon Valley, unde lucreaza pentru agentia spatiala americana, NASA.

EUROSTAT. Romania are cele mai mici preturi la gaze din UE

Conform studiilor facute de Oficiul European de Statistica Eurostat), Romania are cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), in cea de-a doua jumatate a anului trecut, tariful reprezentand mai putin de jumatate din pretul mediu din UE 28 7,1 euro per 100 kWh).

De cati judecatori are nevoie CSM pentru cazurile de insolventa a persoanelor fizice

Consiliul Superior al Magistraturii considera ca sistemul judiciar are nevoie de 600 de judecatori si 750 de grefieri pentru cazurile de insolventa a persoanelor fizice.

Donald Trump are destule voturi pentru a reprezenta republicanii la alegeri

Donald Trump a atins numarul de voturi necesar pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din Statele Unite, informeaza site-ul agentiei AP, citat de Mediafax. Conform unei.

ASF: Bursa din Romania devine prea mica pentru investitiile fondurilor de pensii

Bursa din Romania va avea in curand o dimensiune ce va fi prea redusa pentru a putea face fata investitiilor care sunt plasate de fondurile de pensii, daca nu se va dezvolta, acestea fiind nevoite sa se indrepte catre alte burse sau alternative de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )