Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cercetatorii au descoperit prima bacterie din SUA care poarta gene ce o fac rezistenta la antibiotice considerate ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor

Hotnews Hotnews,
 Cercetatorii au descoperit prima bacterie din SUA care poarta gene ce o fac rezistenta la antibiotice considerate ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor

Cercetatori din New Jersey afirma, luni, ca au depistat in SUA probabil prima tulpina de bacterie E. Coli rezistenta la doua tipuri de antibiotice considerate in prezent drept ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

La 360 de grade: Google va plimba prin parcurile nationale din SUA

Uneori, trec neobservate eforturile celor de la Google a de impartasi continut digital de foarte buna calitate cu internautii, dar ar fi pacat sa nuvizitatiparcurile nationale din SUA, cu ocazia celui mai nou proiect al gigantului. Se implinesc 100 de ani la lansarea autoritatii pentru parcurile nationale dinSUA. in contextul in care multe rezervatii naturale [].

Dupa controversata interzicere a purtarii de burkini, in Franta se cere o masura similara in cazul barbatilor supraponderali care poarta speedos (FOTO)

Dupa ce autoritatile din mai multe orase franceze au decis interzicerea purtarii de burkini, costumul de baie al femeilor musulmane, se cere acum o masura similara in ceea ce priveste purtarea de speedos.

Povesti cu bani, reguli si oameni (instantanee financiare din SUA)

Sunt vreo 70 de kilometri de condus de la cabana, dar credem ca merita; zid de copaci pe ambele parti ale drumului un tunel verde si racoros ce strecoara fire de aer din cand in cand prin geamurile intredeschise ale masinii si aduce miros de padure de dupa ploaie, de curatenie, de copilarie libera si plina.

Fabrica de tricotaje din Titu care produce haine pentru Prada, Valentino si Moncler

Dupa Revolutie, un om de afaceri italian venea in Romania si punea bazele unui business de tricotaje, Tricottex. Afacerea avea sa mearga cativa ani, pentru ca apoi sa ia nastere Paola Confectii, fabrica din Titu, unde in prezent lucreaza peste 400 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )