Libnet.ro
UNICEF

23:00

UE cere Marii Britanii sa ancheteze posibila manipulare a ratelor de schimb valutar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UE cere Marii Britanii sa ancheteze posibila manipulare a ratelor de schimb valutar

Mai multi oficiali UE cer Marii Britanii sa ancheteze posibila manipulare a ratelor de schimb valutar, dupa aparitia unor informatii in presa potrivit carora traderii au fixat timp de mai mult de 10 ani indicatorii de referinta ai pietelor valutare,. continuă pe Wall-Street Ro

Oficialii UE cer Marii Britanii sa ancheteze posibila manipulare a ratelor de schimb valutar.

Mai multi oficiali UE cer Marii Britanii sa ancheteze posibila manipulare a ratelor de schimb valutar, dupa aparitia unor informatii in presa potrivit carora traderii au fixat timp de mai mult de 10 ani indicatorii de referinta ai pietelor valutare, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Trebuie sa determine ce s-a intamplat. Este suparator sa primim noi vesti proaste. Este timpul sa restauram reputatia bancilor, a declarat europarlamentarul Sharon Bowles, presedintele comisiei pentru .

Printul Philip al Marii Britanii va avea nevoie de doua luni de convalescenta.

Printul Philip al Marii Britanii, care a implinit, luni, varsta de 92 de ani si a primit vizita reginei Elizabeth a II-a la spitalul londonez unde a fost operat la abdomen, are un moral bun si va avea nevoie de doua luni de convalescenta, a anuntat Palatul Buckingham, citat de AFP, potrivit Mediafax. Regina Elizabeth a II-a, care a purtat un taior alb, a sosit la clinica londoneza cu putin timp inainte de ora locala 19. 00 GMT) si a petrecut o jumatate de ora alaturi de sotul ei. La .

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )