Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ceremonial religios in memoria militarilor morti in accidentul aviatic din judetul Sibiu. Klaus Iohannis a participat la eveniment (VIDEO)

B1 B1,
Ceremonial religios in memoria militarilor morti in accidentul aviatic din judetul Sibiu. Klaus Iohannis a participat la eveniment (VIDEO)

Un ceremonial religios este organizat duminica la Sibiu pentru militarii care si-au pierdut viata in accidentul aviatic de langa localitatea Stearis. Presedintele ales Klaus Iohannis, ministrul Apararii,. continuă pe B1

Ceremonial religios in memoria militarilor morti in accidentul aviatic din judetul Sibiu. Klaus Iohannis participa la eveniment

Un ceremonial religios este organizat duminica la Sibiu pentru militarii care si-au pierdut viata in accidentul aviatic de langa localitatea Stearis. Presedintele ales Klaus Iohannis, ministrul Apararii,.

Ceremonial religios, in memoria militarilor morti in accidentul de elicopter

Un ceremonial religios are loc, duminica, pe platoul Academiei Fortelor Terestre din Sibiu, unde au fost duse sicriele cu tupurile neinsufletite ale celor opt militari morti in accidentul aviatic de langa Stejaris, la eveniment asistand presedintele ales, Klaus Iohannis, si ministrul Mircea Dusa.

Trupurilor militarilor decedati in accidentul aviatic din Sibiu au fost duse la Laboratorul de Medicina Legala

Trupurile militarilor decedati in accidetul aviatic produs in localitatea sibiana Stejaris au fost aduse, vineri seara, la Laboratorul de Medicina Legala LML) Sibiu, unde vor fi facute autopsiile pentru.

Persoanele ranite in accidentul aviatic din Sibiu vor fi transportate la Bucuresti cu un avion Spartan

Cele doua persoane ranite in accidentul aviatic de la Sibiu vor fi transportati de la UPU Targu Mures la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cu un avion medical Spartan, care se afla deja pe Aeroportul din Targu.

Persoanele ranite in accidentul aviatic din Sibiu, transportate la Bucuresti cu un avion Spartan

UPDATE: 17:44: Cei doi militara raniti in acceidentul aviatic din Sibiu au fost adusi inCapitala cu un avionSpartan, acestia fiind preluati cu o ambulantaSMURD, relateazaB1 TV. Avionul.

Accidentul aviatic din Apuseni. Un nou dosar penal dupa ce fostul sef al Comisiei de ancheta acuza presiuni

Un nou dosar penal privind accidentul aviatic din Apuseni a fost deschis de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, ca urmare a unei plangeri penale. Fostul sef al Comisiei care ancheta tragedia din Apuseni le-a marturisit procurorilor ca asupra celor care faceau investigatiile in acest caz s-au facut presiuni. in ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan si Aura Ion si-au pierdut viata in acest incident.

Trupurile militarilor morti in accidentul aviatic, aduse la Sibiu, unde li se vor face autopsiile

Trupurile militarilor morti in accidentul aviatic produs in localitatea sibiana Stejaris au fost aduse, vineri seara, la Laboratorul de Medicina Legala LML) Sibiu, unde vor fi facute autopsiile pentru stabilirea cauzelor decesului, relateaza Mediafax.

Militarul care a renuntat la misiuni in zone de razboi pentru familie, dar a murit in accidentul aviatic din Sibiu

Si-a servit tara in Afganistan si in Irak, insa a renuntat la misiunile in zone de razboi pentru ca voia sa-si intemeieze o familie, sa-si creasca baiatul care implinise de curand un an. La cei 33 de ani pe care-i avea, Marian Gadalean era un om implinit, ne spune cu durere fratele unuia dintre militarii care au murit in accidentul aviatic de la Sibiu.

Povestea lui Marian, militarul care a renuntat la misiuni in Afganistan si in Irak pentru a-si creste copilul, dar a murit in accidentul aviatic din Sibiu

Si-a servit tara in Afganistan si in Irak, dar a renuntat la misiunile in zone de razboi pentru ca voia sa-si intemeieze o familie, sa-si creasca baiatul care implinise de curand un an. La cei 33 de ani pe care-i avea, Marian Gadalean era un om implinit, ne spune cu durere fratele unuia dintre militarii care au murit in accidentul aviatic de la Sibiu. Povestea lui e asemanatoare cu a miilor de tineri care slujesc, zi de zi, tara in Armata Romana.

Ceremonial pentru cei 8 militari romani morti in accidentul aviatic de langa Sibiu

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a anuntat ca duminica, la ora 14,00, la Academia Trupelor Terestre Nicolae Balcescu din Sibiu va avea loc un ceremonial pentru cei opt militari decedati in accidentul aviatic de la Malancrav.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )