Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trupurilor militarilor decedati in accidentul aviatic din Sibiu au fost duse la Laboratorul de Medicina Legala

B1 B1,
Trupurilor militarilor decedati in accidentul aviatic din Sibiu au fost duse la Laboratorul de Medicina Legala

Trupurile militarilor decedati in accidetul aviatic produs in localitatea sibiana Stejaris au fost aduse, vineri seara, la Laboratorul de Medicina Legala LML) Sibiu, unde vor fi facute autopsiile pentru. continuă pe B1

Persoanele ranite in accidentul aviatic din Sibiu, transportate la Bucuresti cu un avion Spartan

UPDATE: 17:44: Cei doi militara raniti in acceidentul aviatic din Sibiu au fost adusi inCapitala cu un avionSpartan, acestia fiind preluati cu o ambulantaSMURD, relateazaB1 TV. Avionul.

Persoanele ranite in accidentul aviatic din Sibiu vor fi transportate la Bucuresti cu un avion Spartan

Cele doua persoane ranite in accidentul aviatic de la Sibiu vor fi transportati de la UPU Targu Mures la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cu un avion medical Spartan, care se afla deja pe Aeroportul din Targu.

Identitatile celor 10 victime ale accidentului aviatic din Sibiu, anuntate de MApN

Ministerul Apararii a anuntat, vineri, prin intermediul unui comunicat, identitatea celor 10 victime ale accidentului aviatic produs in judetul Sibiu. Cei opt militari care si-au pierdut viata in accidentul.

Accidentul aviatic din Apuseni. Un nou dosar penal dupa ce fostul sef al Comisiei de ancheta acuza presiuni

Un nou dosar penal privind accidentul aviatic din Apuseni a fost deschis de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, ca urmare a unei plangeri penale. Fostul sef al Comisiei care ancheta tragedia din Apuseni le-a marturisit procurorilor ca asupra celor care faceau investigatiile in acest caz s-au facut presiuni. in ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan si Aura Ion si-au pierdut viata in acest incident.

MApN face publica identitatea victimelor accidentului aviatic din Sibiu

Ministerul Apararii a comunicat, vineri dupa-amiaza, identitatea celor zece victime ale accidentului aviatic produs intr-o localitate din judetul Sibiu, militarii avand varsta cuprinsa intre 25 si 47 de ani.

Trupurile militarilor morti in accidentul aviatic, aduse la Sibiu, unde li se vor face autopsiile

Trupurile militarilor morti in accidentul aviatic produs in localitatea sibiana Stejaris au fost aduse, vineri seara, la Laboratorul de Medicina Legala LML) Sibiu, unde vor fi facute autopsiile pentru stabilirea cauzelor decesului, relateaza Mediafax.

Traian Basescu, mesaj de condoleante pentru familiile militarilor decedati in accidentul aviatic de la Sibiu

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante, in urma prabusirii unui elicopter cu mai multi militari la bord in judetul Sibiu in cursul zilei de vineri. Doresc sa-mi exprim regretul.

Iohannis transmite condoleante dupa accidentul din Sibiu: Exprim intreaga compasiune si solidaritate fata de familiile militarilor

Presedintele ales Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de condoleante in urma accidentului din judetul Sibiu, exprimand intreaga compasiune si solidaritate fata de familiile militarilor decedati si.

UPDATE. Un elicopter cu 10 militari s-a prabusit intr-o padure din Sibiu (VIDEO)

Un elicopter militar s-a prabusit, vineri dimineata, intr-o zona impadurita din judetul Sibiu, primele date indicand ca aparatul de zbor ar fi luat foc in aer, informeaza Mediafax.

UPDATE. FOTO+VIDEO. Un elicopter cu 10 militari s-a prabusit intr-o padure din Sibiu

Un elicopter militar s-a prabusit, vineri dimineata, intr-o zona impadurita din judetul Sibiu, primele date indicand ca aparatul de zbor ar fi luat foc in aer, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )