Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ceremonie la Auschwitz, de ziua internationala a victimelor Holocaustului

România Liberă România Liberă,
Ceremonie la Auschwitz, de ziua internationala a victimelor Holocaustului

Mai multe persoane s-au adunat, sambata, la fostul lagar de la Auschwitz pentru ziua Comemorarii Vic. continuă pe România Liberă

Iohannis, de Ziua comemorarii victimelor Holocaustului: Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare

Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare, a transmis sambata presedintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei.

Ungaria: Ce se intampla cu ceremonia religioasa in memoria liderului pro-nazist Miklos Horthy programata de ziua internationala a Holocaustului

Un intreg scandal s-a dezvoltat la nivel international dupa ce pentru sambata s-a anuntat o slujba religioasa in memoria fostului lider pro-nazist Miklos Horty exact in ziua.

Ungaria: Organizatorii renunta la o slujba in memoria lui Miklos Horthy, programata de ziua internationala a Holocaustului

O slujba religioasa prevazuta sambata la Budapesta in memoria fostului lider pro-nazist Miklos Horthy a fost anulata dupa protestele comunitatii evreiesti, care a denuntat o insulta la adresa victimelor Holocaustului, celebrata la nivel international in aceeasi zi, au anuntat joi organizatorii, citati de AFP.

27 ianuarie, ziua internationala de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua de 27 ianuarie a devenit Ziua internationala de comemorare a victimelor Holocaustului in urma rezolutiei 60/7, adoptate la 1 noiembrie 2005 de Organizatia Natiunilor Unite ONU). Rezolutia ONU.

27 ianuarie - Ziua internationala de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua de 27 ianuarie a devenit Ziua internationala de comemorare a victimelor Holocaustului in urma r.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala a comemorarii victimelor Holocaustului: Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a comemorarii victimelor Holocaustului, in care afirma ca Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare.

Avertismentul sindicalistilor din Educatie: Mai multe scoli risca sa fie inchise

Mai multe scoli sunt somate in aceasta perioada, de conducerile inspectoratelor scolare si de Ministerul Educatiei Nationale, sa ia masurile care se impun pentru a se incadra in cheltuielile de.

Traficul auto se desfasoara dificil, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Brasov, Covasna si Harghita

Traficul auto se desfasoara dificil sambata dimineata, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Brasov, Covasna, Harghita si Bucuresti.

FSLI: Mai multe scoli risca sa fie inchise din cauza costului standard per elev

Mai multe scoli risca sa fie inchise din cauza costului standard per elev, calculat gresit, fara sa se tina cont de realitatea existenta in unitatile de invatamant, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), care solicita.

Aproximativ 700 de posturi vacante in reteaua Eures. Cele mai multe, in Spania, Germania si Danemarca

Angajatori din 15 state europene au pun la dispozitie aproximativ 700 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, Germania si Danemarca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )