Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala a comemorarii victimelor Holocaustului: Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare

Hotnews Hotnews,
 Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala a comemorarii victimelor Holocaustului: Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a comemorarii victimelor Holocaustului, in care afirma ca Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare. continuă pe Hotnews

Ceremonie la Auschwitz, de ziua internationala a victimelor Holocaustului

Mai multe persoane s-au adunat, sambata, la fostul lagar de la Auschwitz pentru ziua Comemorarii Vic.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru viitorul guvern: Nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente, sustenabilitatea fiscala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat joi seara, intr-un discurs la Palatul Parlamentului, ca viitorul guvern nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente si masuri hazardate, sustenabilitatea fiscala si potentialul de dezvoltare al tarii.

27 ianuarie, ziua internationala de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua de 27 ianuarie a devenit Ziua internationala de comemorare a victimelor Holocaustului in urma rezolutiei 60/7, adoptate la 1 noiembrie 2005 de Organizatia Natiunilor Unite ONU). Rezolutia ONU.

27 ianuarie - Ziua internationala de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua de 27 ianuarie a devenit Ziua internationala de comemorare a victimelor Holocaustului in urma r.

VIDEO Ce i-a cerut Marian Oprisan presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Unirii Principatelor Romane

Aproximativ 2. 500 de persoane au participat miercuri la Focsani la sarbatorirea a 159 de ani de la faurirea Unirii Principatelor Romane.

Iohannis, de Ziua comemorarii victimelor Holocaustului: Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare

Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare, a transmis sambata presedintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei.

Ce a aparut sambata pe pagina de Twitter a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a comemorarii victimelor Holocaustului, in care afirma ca Romania continua sa lupte impotriva.

Klaus Iohannis, discurs de Ziua Unirii Principatelor: Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu

Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu. Manifestatiile pasnice arata o fata frumoasa a societatii de azi, o Romanie care stie ce vrea, care nu abdica de la valorile fundamentale. ) Romanii vor o guvernare decenta si eficienta, a afirmat miercuri presedintele Klaus Iohannis, in discursul de Ziua Unirii Principatelor.

Klaus Iohannis, atac la guvernanti in discursul de Ziua Unirii Principatelor: Sa fie mai atenti la cerintele cetatenilor, la consecintele pe termen lung ale deciziilor luate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel la guvernanti, in discursul sustinut la Patriarhia Romana cu ocazia implinirii a 159 de ani de la Unirea Principatele. Seful statului le-a cerut.

Klaus Iohannis participa la ceremonia religioasa de la Catedrala Patriarhala, de Ziua Unirii

Klaus Iohannis participa, la aceasta ora, la ceremonialul religios Te Deum de la Catedrala Patriarhala, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, scrie News. ro. Presedintele va depune apoi o coroana de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din Dealul Patriarhiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )