Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cererea de arestare preventiva in cazul Udrea, aprobata cu 170 voturi pentru, 118 impotriva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cererea de arestare preventiva in cazul Udrea, aprobata cu 170 voturi pentru, 118 impotriva

Camera Deputatilor a aprobat, ieri, noua cerere de arestare preventiva in cazul Elenei Udrea, fiind inregistrate 170 voturi pentru si 118 impotriva si 13 voturi nule. continuă pe Ziarul Bursa

PNL voteaza la vedere in favoarea cererii DNA de arestare preventiva, in cazul Udrea

Deputatii PNL vor vota, luni, la vedere, in favoarea cererii de incuviintare a arestului preventiv in cazul Elenei Udrea, a anuntat, in plenul Camerei, liderul grupului liberal Ludovic Orban, informeaza Mediafax.

DNA a trimis cererea de arestare a Elenei Udrea la inalta Curte. Solicitarea va fi judecata miercuri la ora 8:00

UPDATE: Solicitarea procurorilor DNA se va judeca miercuri, de la ora 8:00. Procurorii DNA au trimis cererea de arestare preventiva pe numele Elenei Udrea in dosarul Gala Bute catre magistratii inaltei Curti de.

UPDATE. Cererea de arestare a Elenei Udrea, miercuri dimineata, pe masa iCCJ

Cererea de arestare a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost trimis la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Prefectul de Suceava si primarul comunei Brodina, prezentati la tribunal cu propunere de arestare preventiva

Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu, si primarul comunei Brodina, Vasile Viorel Melen, au fost prezentati sambata, la ora 12. 00, la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, transmite Agerpres.

Prefectul si primarul comunei Brodina, propusi pentru arestare preventiva

Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu, si primarul comunei Brodina, Vasile Viorel Melen, au fost prezentati astazi, la ora 12:00, la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, scriu surse din presa.

Nicolicea, despre votul in cazul Udrea: Votul a fost conform cu decizia CCR. Conform Statutului deputatilor, nu

Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a declarat, marti ca votul dat de plenul Camerei Deputatilor in cazul Udrea de incuviintare a arestarii preventive a acesteia ca este conform cu deciziei Curtii Constitutionale, dar nu este conform cu Statutul deputatilor si senatorilor.

Deputatii au aprobat cererea de urmarire penala in cazul Elenei Udrea, cu 218 voturi pentru si 76 impotriva

Deputatii au aprobat luni cererea de urmarire penala in cazul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, cu 218 voturi pentru si 76 voturi impotriva. Deputatii se pronunta prin vot secret .

Cererea de arestare a Elenei Udrea se judeca maine, la ora 8

48 - Cererea DNA de rearestare a Elenei Udrea se va judeca maine dimineata, la ora 8, informeaza ICCJ. Exista, din nou, posibilitatea de arest la domiciliu si in acest caz pentru Udrea sau de control.

Plenul Camerei decide in legatura cu cererea de arestare a Elenei Udrea

Plenul Camerei Deputatilor are programate pentru astazi, la ora 16. 00, dezbaterea si votul pentru cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si de incuviintare a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, anunta Agerpres.

Cum se explica avalansa de solicitari ale DNA in cazul Udrea

Nu este exclus ca Elena Udrea sa se victimizeze si miercuri in fata inaltei Curti de Casatie si Justitie, care trebuie sa decida arestarea ei pentru alte trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. insa, este cu adevarat Elena Udrea o victima, asa cum a declarat inclusiv de la tribuna Parlamentului? Raspunsul il putem afla din textele de lege.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )