Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cererea mondiala de aur, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cererea mondiala de aur, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Cererea mondiala de aur a scazut, in perioada iulie-septembrie 2013, atingand cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care investitorii au renuntat la plasamentele refugiu in metalul pretios, iar bancile centrale si-au incetinit ritmul achizitiilor de profil, potrivit Consiliului Mondial al Aurului WGC). continuă pe Ziarul Bursa

Declinul economiei Ciprului - cel mai redus din acest an

Economia Ciprului a consemnat, in perioada iulie-septembrie 2013, cel mai redus ritm de scadere din acest an, in conditiile in care statul insular s-a adaptat la inchiderea celei de-a doua mari banci Laiki) si la introducerea de restrictii pe tranzactiile cu capital.

Piata platinei se confrunta cu cel mai mare deficit din 1999

Cererea de platina va depasi oferta in acest an, iar deficitul va fi cel mai mare din 1999, generat de multe achizitii industriale si investitii, care vor compensa incetinirea consumului bijutierilor si al producatorilor de automobile, potrivit companiei britanice de metale pretioase Johnson Matthey Plc.

Lemet investeste 1,6 mil. lei in cel mai mare magazin din Capitala

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, inaugureaza un nou magazin LEMS in Bucuresti.

Faze Tari: Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Tu poti sa-l pronunti? Cauta monede cand a dat peste un sicriu vechi de 2.000 de ani! A inlemnit cand a vazut ce se afla inauntru; S-a inventat bautura care te-mbata fara sa-ti dea dureri

Cum arata acest burger inainte de a fi vandut! Daca ai vedea asta, n-ai mai manca niciodata!Desi se stie ca produsele din fast-fooduri nu sunt foarte. Gena lui Dumnezeu exista. Religia se poate explica stiintific!Daca, timp de secole, ratiunile stiintei si cele ale spiritului s-au aflat la poluri opuse.

Cel mai periculos criminal din Calarasi, extradat din Italia. Povestea lui Banana, ucigasul fara motiv

Unul dintre cei mai periculosi criminali din Calarasi, poreclit Banana, a fost prins in Italia, dupa mai bine de sase ani de cautari. Marian Simion, de 34 de ani, este condamnat la 25 de ani inchisoare pentru infractiunea de omor. in prezent se afla in arestul Politiei Capitalei. Anchetatorii spun ca acesta a ucis un barbat fara sa aiba un motiv anume.

Este cel mai scump tablou din lume. Lucrarea a fost licitata contra unui pret naucitor

Ansamblul de trei tablouri intitulat Three Studies of Lucian Freud, pictat de Francis Bacon in 1969, a fost cumparat la licitatie pentru suma record de 142 milioane de dolari. Licitatia a fost organizata marti.

Cererea mondiala de aur a scazut in trimestrul al treilea la minimul ultimilor 4 ani

Cererea mondiala de aur a scazut in trimestrul al treilea la minimul ultimilor 4 ani. Cererea a totalizat 869 tone la nivel global in trimestrul al treilea, fiind in declin cu 21% fata de perioada similara a.

Aradul va avea cel mai modern angiograf din Romania.Aparatura are o valoare de peste 500.000

Cel mai modern angiograf din Romania va fi instalat la Arad. Aparatura are o valoare de peste 500. 000 si este unul dintre primele din generatia lui instalat in Europa.

Top 28 continua. Este vizat cel mai inalt varf din Ungaria - varful Kekes, 1014 m

Dupa cucerirea, la inceputul lunii septembrie 2013, a celor mai inalte cote din Germania, Olanda si Belgia, montaniarzii damboviteni, initiatori la nivel de tara si chiar la nivel european) ai programului TOP 28 Topul cuceririi celei mai inalte cote din fiecare tara a Uniunii Europene, vor continua seria actiunilor externe printr-o noua expeditie.

Cel mai nou album al lui Eminem, The Marshall Mathers LP 2, pe primul loc in topul Billboard 200

Cel mai recent album al raperului american Eminem, The Marshall Mathers LP 2 este, pentru a doua saptamana consecutiv, cel mai bine vandut material discografic de pe piata, fapt care l-a propulsat pe primul loc in topul muzical Billboard 200, noteaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )