Libnet.ro
UNICEF

14:16

CFR Calatori anunta un profit de 64 de milioane de lei, dupa ce premierul Tudose a acuzat compania ca are pierderi

România Liberă România Liberă,
CFR Calatori anunta un profit de 64 de milioane de lei, dupa ce premierul Tudose a acuzat compania ca are pierderi

CFR Calatori a anuntat, luni, pe pagina ei Facebook, un profit de 64 de milioane de lei aferent primelor sapte luni din anul 2017, imediat dupa ce premierul Mihai Tudose acuzase aceasta companie ca ar avea pierderi financiare. continuă pe România Liberă

CFR Calatori anunta un profit de 64 de milioane de lei la sapte luni

CFR Calatori a anuntat astazi, pe pagina de Facebook a companiei, ca in primele sapte luni ale acestui an a obtinut un profit de 64 de milioane de lei.

Premierul ii cere socoteala ministrului Transporturilor pentru pierderile de la Tarom, CFR Marfa si CFR Calatori

Pierderile de peste 100 milioane lei inregistrate de Tarom in primul semestru din acest an si cele ale CFR Marfa si CFR Calatori au starnit replici dure din partea premierului Mihai Tudose. inaintea sedintei Executivului, acesta i-a reprosat ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, lipsa de performanta a companiilor de stat, dar si faptul ca lucrarile de pe santiere nu sunt monitorizate.

CFR Calatori ii da replica lui Tudose, care a criticat compania pentru pierderile financiare

Reprezentantii CFR Calatori ii dau replica lui Mihai Tudose, dupa ce acesta a acuzat compania ca inregistreaza pierderi. Ei sustin intr-o postare ca, in primele sase luni ale acestui an,.

Subiectele zilei: Seful asociatiei de vanatoare a lui Dragnea, tun de 23 milioane de lei! Dupa ce a luat bani de la Primaria Capitalei pentru deratizare, a instrainat firma; Ce efect au gafele lui Trump asupra americanilor; Cate zile au muncit parlamenta

Toate secretele emigrarii in Canada, explicate de un consultant roman acreditat de Guvernul canadian: ce s-a schimbat, ce probleme apar. De la 1 decembrie, romanii vor putea calatori fara viza in Canada. Experienta USR poate fi utila daca e bine inteleasa. USR se afla in pragul scindarii, din cauza ca a ignorat ca politica nu trateaza doar partea materiala a vietii, ci se refera si la credinte si stiluri de viata.

EXCLUSIV. Seful asociatiei de vanatoare a lui Dragnea, tun de 23 milioane de lei! Dupa ce a luat bani de la Primaria Capitalei pentru deratizare, a instrainat firma, fara sa-si faca treaba |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea Pandele, nu a fost in stare sa faca dezinsectia si deratizarea orasului, desi a platit 23. 000 de lei. Si nu oricui, ci unei firme patronate de seful asociatiei de vanatoare a lui Liviu Dragnea. Dupa ce a luat banii de la primarie, vanatorul lui Dragnea, Virgil Lucian Constantin, a spalat putina.

Urgent Cargus ia 134 milioane lei de la BCR si OTP, din care va refinanta imprumuturile existente

Compania de curierat Urgent Cargus, controlata de fondul de investitii Abris Capital Partners, a primit uncredit sindicalizat de 134 milioane lei 29,3 milioane euro) de la Banca Comerciala Romana BCR) si subsidiara din Romania a bancii ungare OTP Bank, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Sevil Shhaideh face curatenie in birouri de 3,8 milioane lei

Ministerul Dezvoltarii Regionale a cumparat servicii de curatenie pentru birouri si spatii conexe in valoare de 3,2 milioane lei plus TVA. La licitatie s-au inscris doua firme, dar doar oferta uneia a fost declarata admisibila. intamplator sau nu, firma este una abonata la contracte pe bani publici.

Ministerul Finantelor a vandut obligatiuni de 300 milioane lei pe cinci ani

Ministerul Finantelor a vandut ieri obligatiuni de stat in valoare de 300 milioane lei 65,5 milioane euro), scadente la 19 decembrie 2022, in linie cu suma programata, pentru care bancile vor primi un randament mediu anual de 2,90%, usor sub nivelul din licitatia precedenta pentru aceeasi scadenta, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Tudose, reprosuri la adresa ministrului Transporturilor: Tarom pierdere, CFR Marfa pierdere, CFR Calatori pierdere; pe santiere nu a fost nimeni

Premierul Mihai Tudose i-a reprosat, vineri, la inceputul sedintei Executivului, ministrului Trasnporturilor, lipsa de perfomanta a companiei aeriene Tarom, care a incheiat primele sase luni ale acestui an cu pierderi de peste 100 de milioane de lei, si, de asemenea, ca reprezentantii ministerului nu merg sa monitorizeze santierele unde sunt in desfasurare lucrari de infrastructura.

Tarom - pierdere, CFR Marfa - pierdere, CFR Calatori - pierdere; pe santiere nu a fost nimeni

ACTUALIZARE 17:48 Lucian Bode, PNL: Nimeni nu poate muta din loc &171;monolitul &187; distrugerii cu buna stiinta al companiei Tarom! Deputatul PNL Lucian Bode sustine ca nimeni nu poate muta din loc monolitul distrugerii cu buna stiinta al Tarom si ca managementul defectuos al companiei aeriene nu mai poate fi trecut cu vederea. ------------- Premierul Mihai Tudose i-a reprosat astazi, la inceputul sedintei Executivului, ministrului Transporturilor lipsa de perfomanta a companiei aeriene Tarom, care a incheiat primele sase luni ale acestui an cu pierderi de peste 100 de milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )