Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tudose, reprosuri la adresa ministrului Transporturilor: Tarom pierdere, CFR Marfa pierdere, CFR Calatori pierdere; pe santiere nu a fost nimeni

Adevărul Adevărul,
Tudose, reprosuri la adresa ministrului Transporturilor: Tarom pierdere, CFR Marfa pierdere, CFR Calatori pierdere; pe santiere nu a fost nimeni

Premierul Mihai Tudose i-a reprosat, vineri, la inceputul sedintei Executivului, ministrului Trasnporturilor, lipsa de perfomanta a companiei aeriene Tarom, care a incheiat primele sase luni ale acestui an cu pierderi de peste 100 de milioane de lei, si, de asemenea, ca reprezentantii ministerului nu merg sa monitorizeze santierele unde sunt in desfasurare lucrari de infrastructura. continuă pe Adevărul

Tarom - pierdere, CFR Marfa - pierdere, CFR Calatori - pierdere; pe santiere nu a fost nimeni

ACTUALIZARE 17:48 Lucian Bode, PNL: Nimeni nu poate muta din loc &171;monolitul &187; distrugerii cu buna stiinta al companiei Tarom! Deputatul PNL Lucian Bode sustine ca nimeni nu poate muta din loc monolitul distrugerii cu buna stiinta al Tarom si ca managementul defectuos al companiei aeriene nu mai poate fi trecut cu vederea. ------------- Premierul Mihai Tudose i-a reprosat astazi, la inceputul sedintei Executivului, ministrului Transporturilor lipsa de perfomanta a companiei aeriene Tarom, care a incheiat primele sase luni ale acestui an cu pierderi de peste 100 de milioane de lei.

Tarom - pierdere, CFR Marfa - pierdere, CFR Calatori - pierdere; pe santiere nu a fost nimeni

Premierul Mihai Tudose i-a reprosat astazi, la inceputul sedintei Executivului, ministrului Trasnporturilor lipsa de perfomanta a companiei aeriene Tarom, care a incheiat primele sase luni ale acestui an cu pierderi de peste 100 de milioane de lei, relateaza News. ro.

Premierul ii cere socoteala ministrului Transporturilor pentru pierderile de la Tarom, CFR Marfa si CFR Calatori

Pierderile de peste 100 milioane lei inregistrate de Tarom in primul semestru din acest an si cele ale CFR Marfa si CFR Calatori au starnit replici dure din partea premierului Mihai Tudose. inaintea sedintei Executivului, acesta i-a reprosat ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, lipsa de performanta a companiilor de stat, dar si faptul ca lucrarile de pe santiere nu sunt monitorizate.

VIDEO. Razvan Cuc, mustrat in sedinta de Guvern de premierul Tudose, pe tema situatiei din TAROM si a controalelor de pe santierele autostrazilor: Vom avea o discutie personala!

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, vineri, in sedinta de Guvern, explicatii ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa dea explicatii legate de situatia de la TAROM.

VIDEO. Premierul Tudose, ironic la adresa ministrului Educatiei, Liviu Pop: Ce e deosebit la manuale, au copertile mai groase?

Premierul Mihai Tudose i-a cerut explicatii ministrului Educatiei, Liviu Pop, pe tema manualelor scolare, in cadrul sedintei de Guvern de vineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )