Libnet.ro
UNICEF

17:15

CFR Calatori vrea sa imprumute 100 de milioane lei pentru refinantarea unor linii de credit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CFR Calatori vrea sa imprumute 100 de milioane lei pentru refinantarea unor linii de credit

CFR Calatori vrea sa imprumute 100 milioane lei, pentru un an, cu scopul refinantarii unor linii de credit, potrivit unui anunt al companiei, relateaza Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei a platit in ultimii 3 ani 100 milioane de euro pentru astuparea gropilor de pe bulevardele principale

Primaria Capitalei prin Administratia Strazilor Bucuresti a platit in ultimii 3 ani pentru intretinerea bulevardelor principale din Bucuresti circa 480 milioane de lei, adica putin peste 100 milioane de euro, potrit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. In principal, acesti bani au fost folositi pentru astuparea gropilor din carosabil, inlocuirea bordurilor si reparatiile de intretinere anuala a strazilor. Cele 100 milioane de euro au ajuns in buzunarul firmelor Tehnologica Radion, Delta ACM, Euroconstruct, Straco Grup, Strabag si Procons. Desi se cheltuiesc foarte multi banii, nu se poate spune ca strazile din Bucuresti arata impecabil, mai ales dupa sezonul rece, marile bulevarde fiind pline de gropi. In comparatie, modernizarea bd-ului Liviu Rebreanu a costat 17 milioane de euro, bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus - 55 milioane de euro, Pasajul rutier de pe Mihai Bravu - 35 milioane de euro, iar modernizarea soselelor Pantelimon si Iancului costa 70 milioane de euro.

CFR Calatori ofera preturi reduse cu 50% pentru femei, de 8 martie

CFR Calatori sarbatoreste femeile de 8 Martie, oferindu-le 50% reducere din pretul biletului intreg clasa I si clasa a II-a, la trenurile intercity. Indiferent cine cumpara biletul, in tren, beneficiarul.

Actionarii Chimcomplex au aprobat majorarea unei facilitati de credit de la 5 la 22 milioane lei

Actionarii Chimcomplex Borzesti CHOB), companie controlata de omul de afaceri Stefan Vuza, au aprobat majorarea de la 5 milioane lei la 22 milioane lei a unei facilitati de credit de la Raiffeisen pentru finantarea capitalului de lucru si intentioneaza sa propuna o noua crestere, la 25 milioane lei.

Posta Romana estimeaza ca va incheia anul 2014 cu un profit de 10,4 milioane lei si cu 27.000 de angajati, in scadere cu 451 salariati fata de anul trecut

Posta Romana estimeaza ca va incheia acest an cu un profit de 10,4 milioane lei si cu 27. 000 de angajati, in scadere cu 451 de salariati fata de sfarsitul anului trecut, potrivit datelor din bugetul de venituri si cheltuieli pe 2014 publicat saptamana trecuta in Monitorul Oficial. Contactat de HotNews. ro in legatura cu aceasta reducere de personal estimata pentru 2014, purtatorul de cuvant al Postei a precizat ca anual, in medie, parasesc Posta Romana circa 1. 000 de salariati pensionari, demisii, desfaceri de contract de munca etc. ), iar inlocuirea acestora se realizeaza in functie de necesitatile operationale.

Lichiditate de aproximativ 6,9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6,9 milioane lei 1,5 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 36,9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 36,9 milioane lei 8,2 milioane euro).

FOTO Primaria a achizitionat aparatura si echipamente IT in valoare de peste 2 milioane de lei pentru Moise Nicoara

Proiectul de reablitare a cladirii Colegiului National Moise Nicoara din Arad, realizat de municipalitate cu fonduri europene, a vizat nu numai lucrarile de reabilitare si punere in valoare a edificiului monument istoric ci si asigurarea de echipamente si sisteme informatice pentru modernizarea procesului educational.

Amenzi de 3,6 milioane de lei aplicate de politisti in urma unor controale la unitati de panificatie

Politistii au dat, in februarie, dupa controale la unitati de morarit si panificatie, aproape 7. 500 de amenzi, in valoare totala de 3,6 milioane lei, au depistat 230 de infractiuni, cele mai multe de evaziune fiscala, au confiscat bunuri de peste 22 milioane lei si au indisponibilizat noua masini.

Valcenii, datori vanduti la banci. Acestia au imprumutat peste 1.900 milioane lei doar in ianuarie

Nici nu au intrat bine in 2014 si valcenii au facut din nou cozi la ghiseele bancilor. Un raport al BNR arata ca, in ianuarie 2014, persoanele fizice si agentii economici din judet au imprumutat peste 1. 900 milioane de lei. Cu toate acestea, statisticile arata ca valcenii isi achita cu greu ratele. Judetul Valcea ocupa pozitia secunda in topul restantierilor la credite, dupa Salaj.

Hidroelectrica plateste 20.500 lei pentru un studiu de mediu la Tarnita

Producatorul de electricitate Hidroelectrica, reintrat recent in insolveta, va plati 20. 500 de lei firmei Unitatea de Suport pentru Integrare din Cluj Napoca, pentru a afla daca proiectul hidrocentralei de la Tarnita, judetul Cluj, va avea vreun impact asupra mediului.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )