Libnet.ro
UNICEF

13:15

CFR Calatori ofera preturi reduse cu 50% pentru femei, de 8 martie

B1 B1,
CFR Calatori ofera preturi reduse cu 50% pentru femei, de 8 martie

CFR Calatori sarbatoreste femeile de 8 Martie, oferindu-le 50% reducere din pretul biletului intreg clasa I si clasa a II-a, la trenurile intercity. Indiferent cine cumpara biletul, in tren, beneficiarul. continuă pe B1

CFR Calatori primeste 579 de milioane de lei cu imprumut de la Finante si aproape 32.500 de tone de carburanti de la rezerva de stat

Ministerul Finantelor va acorda CFR Calatori un imprumut din Trezorerie de 579 de milioane de lei, cu termen de rambursare 27 noiembrie, pentru plata restantelor catre CFR SA, operatorii feroviari de transport calatori urmand sa primeasca si carburanti din rezerva de stat.

CFR Calatori ia milioane de euro din Trezorerie si carburanti din rezerva de stat

Ministerul Finantelor va acorda CFR Calatori un imprumut din Trezorerie de 579 milioane lei, cu termen de rambursare 27 noiembrie, pentru plata restantelor la CFR S. consemnate la finele anului trecut, operatorii feroviari de transport calatori.

Guvernul imprumuta CFR Calatori din Trezorerie

Ministerul Finantelor va acorda companiei CFR Calatori un imprumut din Trezorerie de 579 milioane lei, cu termen de rambursare la 27 noiembrie, pentru plata restantelor la CFR SA, inregistrate la sfarsitul lui 2013, operatorii feroviari de transport calatori urmand sa primeasca si carburanti din rezerva de stat, conform unei Ordonante de Urgenta a Guvernului adoptate ieri, transmit surse din presa.

Guvernul imprumuta CFR Calatori din Trezorerie si ii livreaza carburanti din rezerva de stat

Ministerul Finantelor va acorda CFR Calatori un imprumut din Trezorerie de 579 milioane lei, cu termen de rambursare 27 noiembrie, pentru plata restantelor la CFR S. consemnate la finele anului trecut, operatorii feroviari de transport calatori urmand sa primeasca si carburanti din rezerva de stat, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )