Libnet.ro
UNICEF

08:30

CFR Cluj a jucat pe o prima importanta in finala Cupei Romaniei

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj a jucat pe o prima importanta in finala Cupei Romaniei

Iuliu Muresan, presedintele clubului CFR Cluj, a dezvaluit care este prima pe care o vor primi jucatorii dupa castigarea Cupei Romaniei. continuă pe Online Sport

Cu gandul la Ekeng. Dinamo si CFR Cluj joaca azi in finala Cupei Romaniei in numele fostului fotbalist camerunez

Dinamo si CFR Cluj joaca azi in finala Cupei Romaniei, primul meci al cainilor de la decesul lui Patrick Ekeng. Daca vor castiga, dinamovistii vor trimite in Camerun o replica a Cupei, dar si clujenii vor sa dedice trofeul tot fostului fotbalist.

LIVETEXT Dinamo - CFR Cluj 2-2, in finala Cupei Romaniei.Gnohere, Bicfalvi, respectiv Ruiz si Lopez sunt marcatorii

CFR Cluj a egalat in finala Cupei Romaniei, dupa ce Cristian Lopez si Juan Carlos Ruiz au inscris in repriza secunda. Pentru Dinamo au inscris Gnohere si Bicfalvi, in primul mitan.

CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei dupa o victorie dramatica la penalty-uri contra lui Dinamo

CFR Cluj este noua detinatoare a Cupei Romaniei dupa ce a invis la penaltyuri Dinamo, scor 7-6. Dupa cele 90 de minute regulamentare scorul a fost 2-2. Dinamo a inceput mai bine partida si a controlat prima repriza, intrand la pauza cu un avantaj de doua goluri. La reluare, CFR a redus repede din diferenta si a reusit egalarea in ultimul minut de joc. La loviturile de departajare, singurara ratare a facut diferenta. Penaltyul executat de Dorin Rotariu a fost aparat de Marc.

Dinamo-CFR Cluj. Bataie in toata regula pe teren in finala Cupei Romaniei

In minutul 67 al finalei Cupei Romaniei, la o faza de atac a dinamovistilor, mijlocasul Romario Kortzog l-a lovit fara minge, cu pumnul in fata pe Tiago Lopes, de la CFR Cluj, scrie.

Finala Cupei Romaniei: CFR Cluj, mesaj special in memoria lui Patrick Ekeng

CFR Cluj a pregatit echipamente personalizate special pentru a cincea finala pe care formatia ardeleana o va disputa, in istoria sa, iar in semn de omagiu pentru fostul dinamovist, clujenii vor avea.

Incredibil! Ce a aparut pe cer, deasupra Arenei Nationale, cu putin timp inainte de inceperea meciului Dinamo-CFR Cluj

Dinamovistii au fost intampinati, marti seara, pe Arena Nationala, de un curcubeu de toata frumusetea. Mii de suporteri sunt asteptati la Finala Cupei Romaniei, editia 2015-2016, Dinamo -.

Ce a aparut pe cer, cu putin timp inainte de inceperea meciului Dinamo-CFR Cluj. Suporterii s-au gandit la Ekeng

Dinamovistii au fost intampinati, marti seara, pe Arena Nationala, de un curcubeu de toata frumusetea. Mii de suporteri sunt asteptati la Finala Cupei Romaniei, editia 2015-2016, Dinamo -.

Mesaj impresionant in memoria lui Patrick Ekeng la finala Cupei Romaniei

Suporterii dinamovisti au realizat o coregrafie impresionanta si emotionanta in egala masura in startul finalei Cupei Romaniei cu CFR Cluj. O coregrafie cu un ultim mesaj pentru cel care a fost Patrick Ekeng, numarul 14 de la Dinamo pana la meciul cu Viitorul din ultima etapa a campionatului.

Cele mai interesante statistici dupa finala Cupei Romaniei: cand s-a mai intamplat ca o echipa sa revina de la 0-2

CFR Cluj a fost condusa cu 0-2, la pauza, insa a egalat in ultimul minut din timpul regulamentar, iar apoi si-a adjudecat trofeul la loviturile de departajare.

Ekeng va fi in centrul atentiei la finala Cupei Romaniei: romanii vor avea ocazia de a ajuta familia mijlocasului

Decedat la 26 de ani, Patrick Ekeng a lasat in urma sa o fetita de doi ani, in conditiile in care sotia sa e insarcinata cu un baiat. Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori AFAN) spera ca spectatorii meciului Dinamo CFR Cluj marti, ora 21. 30, Pro TV, Digi Sport, Dolce Sport) sa vina in sprijinul acestora.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )