Libnet.ro
UNICEF

10:45

CFR Cluj primeste cele 24 de puncte inapoi de la TAS

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj primeste cele 24 de puncte inapoi de la TAS

CFR Cluj a fost repusa in drepturi, vineri, de Tribunalul Sportiv de la Lausanne TAS), dupa depunctarea abuziva suferita in Romania, din partea Federatiei Romane de Fotbal. continuă pe Online Sport

CFR e in sarbatoare, Rapid in B: clujenii sustin ca TAS le-a dat cele 24 de puncte inapoi. Cum arata clasamentul

Tribunalul Arbitraj Sportiv TAS) de la Lausanne a intors inca o decizie luata de comisiile romanesti, care au dat-o, din nou, in bara in materie de regulamente.

CFR Cluj si-a luat punctele inapoi, jucatorii pagubiti nu mai spera sa-si vada banii. Simt o dezamagire cumplita

Vasile Maftei, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Daniel Stana sunt jucatorii care au declansat depunctarea initiala a CFR-ului.

CFR Cluj va primi inapoi cele 24 de puncte cu care a fost sanctionat de FRF. Vezi cum arata clasamentul Ligii I

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne TAS) a decis ca CFR Cluj sa primeasca inapoi cele 24 de puncte cu care fusese sanctionata de FRF, se arata intr-un comunicat pe site-ul oficial al echipei. in.

Veste buna pentru CFR Cluj. Ce a decis TAS in privinta penalizarii echipei

Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) de la Lausanne a decis, vineri, ca echipa CFR Cluj sa primeasca inapoi cele 24 de puncte cu care a fost penalizata de catre Comisia de Disciplina a FRF, au declarat surse din cadrul gruparii ardelene, potrivit Mediafax.

Interviu cu Paul Ciucur, avocatul FRF la Lausanne in litigiul cu CFR Cluj. Decizia TAS va crea un precedent periculos

Federatia Romana de Fotbal a pierdut un nou litigiu la TAS. CFR Cluj si-a luat punctele inapoi, iar jucatorii care au reclamat clubul nu-si mai recupereaza banii.

Decizia care arunca CFR Cluj in varful Ligii I

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis, vineri, ca echipa CFR Cluj sa primeasca inapoi cele 24 de puncte cu care fusese penalizata de catre Comisia de Disciplina a FRF, au declarat surse din cadrul.

Burleanu: FRF va face tot posibilul sa castige procesul cu CFR Cluj la TAS. Pana vineri vom avea un verdict

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, marti, ca institutia pe care o conduce va face tot posibilul pentru a castiga procesul deschis de CFR Cluj la TAS pentru a apara regulamentele, dar si jucatorii si antrenorii angajati de cluburi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )