Libnet.ro
UNICEF

16:15

Decizia care arunca CFR Cluj in varful Ligii I

Antena3 Antena3,
Decizia care arunca CFR Cluj in varful Ligii I

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis, vineri, ca echipa CFR Cluj sa primeasca inapoi cele 24 de puncte cu care fusese penalizata de catre Comisia de Disciplina a FRF, au declarat surse din cadrul. continuă pe Antena3

CFR Cluj va primi inapoi cele 24 de puncte cu care a fost sanctionat de FRF. Vezi cum arata clasamentul Ligii I

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne TAS) a decis ca CFR Cluj sa primeasca inapoi cele 24 de puncte cu care fusese sanctionata de FRF, se arata intr-un comunicat pe site-ul oficial al echipei. in.

Interviu cu Paul Ciucur, avocatul FRF la Lausanne in litigiul cu CFR Cluj. Decizia TAS va crea un precedent periculos

Federatia Romana de Fotbal a pierdut un nou litigiu la TAS. CFR Cluj si-a luat punctele inapoi, iar jucatorii care au reclamat clubul nu-si mai recupereaza banii.

Veste buna pentru CFR Cluj. Ce a decis TAS in privinta penalizarii echipei

Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) de la Lausanne a decis, vineri, ca echipa CFR Cluj sa primeasca inapoi cele 24 de puncte cu care a fost penalizata de catre Comisia de Disciplina a FRF, au declarat surse din cadrul gruparii ardelene, potrivit Mediafax.

CFR Cluj primeste cele 24 de puncte inapoi de la TAS

CFR Cluj a fost repusa in drepturi, vineri, de Tribunalul Sportiv de la Lausanne TAS), dupa depunctarea abuziva suferita in Romania, din partea Federatiei Romane de Fotbal.

Burleanu: FRF va face tot posibilul sa castige procesul cu CFR Cluj la TAS. Pana vineri vom avea un verdict

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, marti, ca institutia pe care o conduce va face tot posibilul pentru a castiga procesul deschis de CFR Cluj la TAS pentru a apara regulamentele, dar si jucatorii si antrenorii angajati de cluburi.

CFR Cluj si-a luat punctele inapoi, jucatorii pagubiti nu mai spera sa-si vada banii. Simt o dezamagire cumplita

Vasile Maftei, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Daniel Stana sunt jucatorii care au declansat depunctarea initiala a CFR-ului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )